| bestfully a întrebat:

Am 22 de ani si 35 de kilograme.Inaltime 1, 66. Mananac foarte putin (pentru ca am un stomac foarte mic). Am mers si mi-am luat analizele si sunt sanatoasa. Nu stiu ce sa fac sa ma ingras, pentru ca sunt complexata. Cum sa imi maresc stomacul? Stiu ca sunt subponderala si arat foarte rau, si nici nu ma simt bine, dar nu stiu ce sa fac. Nu sunt prea mancacioasa. Mananc doar sa supravietuiesc. Nu simt nici o placere cand mananc. E vorba de felul in care ma gandesc la mancare, nu de sanatatea mea. Analizele au iesit bune, vitamine am luat (vitamax, centrum, magne b6 etc. ) si degeaba. Cum sa imi educ mintea sa ma gandesc la mancare ca fiind gustoasa? E o problema psihica, dupa cum au zis si medicii. Sa nu se inteleaga gresit, eu mananc de 4 ori pe zi, dar in cantitati mici.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Vitamax conţine grupe de ingrediente active, atent selectate pentru acţiunile lor sinergice, profilactice şi terapeutice, necesare menţinerii şi/sau ameliorării funcţiilor organismului. Lăptişorul de matcă este un amestec natural de proteine, aminoacizi, lipide, carbohidraţi, acizi graşi şi vitamine. A fost folosit cu rezultate deosebite ca tonic general în ameliorarea simptomelor legate de vârsta înaintată şi pentru îmbunătăţirea stării generale la cei cu boli cronice degenerative. Ginseng este, de asemenea, un extract natural cu un spectru larg de acţiuni farmacologice, cu efect stimulant şi energizant. Ginseng creşte rezistenţa naturală, ca şi capacitatea recuperativă a organismului. Cele 9 bioelemente asigură organismului substanţele de bază necesare proceselor metabolice normale. În plus, aceste 9 bioelemente acţionează ca factori de protecţie împotriva multor boli degenerative. Cele 23 din cele mai importante vitamine, minerale şi oligoelemente sunt incluse pentru asigurarea necesarului zilnic atât în condiţii normale, cât şi în stări de deficit sau de necesităţi crescute. Multe dintre acestea sunt cofactori în diferite procese metabolice. Ca urmare, Vitamax, prin compoziţia sa, este considerat cel mai potrivit preparat vitaminic pentru toate vârstele, indiferent de sex.

| kity1234 a răspuns:

Cred ca te pot ajuta. Incearca sa mananci cat mai mult. Timp de o saptamana mananca cat mananci de obicei, a doua saptamana incearca putin mai mult, a treia saptamana mai mult si tot asa pana observi schimbari...Mult succes!

| GiuliGiuliano a răspuns:

Kiti1234 ce faci? Obligi omu sa faca prostii? Ma rog... drebuie incercat! NU?