anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 22 de ani si de 7-8 ani nu mai beau apa absolut de loc, in schimb beau foarte multe sucuri, in special, coca-cola, de fapt, numai cola...
Sunt cam insomniac, dar alte "efecte secundare" inca nu le resimt...
Cu ce probleme de sanatate as putea sa ma confrunt in viitor?!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

la lista de mai sus as mai adauga stomacul. risti ulcere, gastrite si alte nebunii, plus dantura care se face praf de la atata zahar, plus kilograme in plus.

gandeste-te ca corpul uman este compun din mai mult de 70% apa! imagineaza-ti acum un shantz sau o baltoaca cu apa statuta: asta ii faci tu corpului tau daca nu "schimbi" apa in mod regulat.

si eu iti recomand sa te apuci de apa plata acum! chiar daca nu-ti place, ia-o ca pe doctorie, altfel risti sa ajungi ca un prieten de-al meu din copilarie care a facut aceeasi chestie ca tine... la 20-21 de ani era super "bunaciune", acum are tot 1m85, dar are 130 de kg sad

7 răspunsuri:
assiris
| assiris a răspuns:

Te poti confrunta cu multe, mai ales ca e vb de Cocacola. Vai de rinichii, ficatul, splina si inima ta. Nu astepta sa te distrugi si sa incepi sa simti efectele. Corpul omenesc nu se compara cu o masina: s-a rupt o piesa - o inlocuiesti si e din nou ca la inceput. Corpul se reface mai greu sau deloc. Toate aceste sucuri in primul rind nu inlatura setea ci o intretine (de aceea sunt facute, pentru a fi consumate din ce in ce mai mult spre profitul firmelor) si in plus da de lucru organismului pentru a scapa de toxine. Parerea mea este sa treci pe apa plata inca de acum, nu astepta sa vezi ce efecte va avea in timp caci s-ar putea sa regreti...

| clau44 a răspuns:

Nu este chiar foarte nociv, dar nu trebuie consumat excesiv! s-a demonstrat că sucul Coca Cola, nu poate dizolva un dinte, nici măcar carnea nu se dizolvă în Coca Cola, mulţi au baut coca cola cu mentos şi nu a păţit niemeni nimc! ce să vă fac dacă nu urmăriţi documentarele de pe Discovery! sunt probate ştiinţific!

| clau44 a răspuns:

ŞI EU AM MÂNCAT MENTOS ŞI AM BĂUT COCA-COLA ZERO, ŞI NU A AVUT NICI UN EFECT, DECÂT CĂ NU AM PUTUT SĂ DORMI (A TREBUIT SĂ STAU TREAZ TOATĂ NOAPTEA)!

| LuS[z] a răspuns:

Nu stiu daca stii dar un copil a murit din cauza faptului ca a baut coca cola si apoi a mancat o bomboana de mentos. e foarte nociv sucul asta. s-a facut un studiu conform caruia daca pui un cui de fier intr-o sticla de colasi il lasi cateva ore cuiul se dizolva in suc deci sucul ramane cuiul a disparut! realizezi cat de daunator este sucul? daca nu ma crezi cauta pe net si o sa vezi ca nu mint.deja spui ca ai insomnii.si varul meu era consumator inrait si avea insomnii dar a reusit sa se lase.nu crezi ca insomniile sunt un semn sa te opresti? cel mai bine ar fi sa nu mai consumi deloc sau hai sa zicem sa bei maxim un pahar pe zi.gandeste-te bine caci in joc e sanatatea ta nu a altcuiva

| dudu_4306 a răspuns:

Pot face pariu cu tine ca daca iti vei face analizele vei constata ca ai o MARE lipsa de calciu, plus efectele amintite mai jos.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pari hotarat sa vezi ce ti se poate intampla.Dependenta ta e la fel ca fumatul, alcoolul, droguri ''usoare''. Ce ai sa te faci cand ai sa te vezi doborat (bolnav de: rinichi, ficat, inima, stomac obez si fara dinti in gura ) de cocacola? Ruleta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ti se gaureste stonacu si daca vei coninua n-o sa mai ai oase