| eurovasstar a întrebat:

Am 23 de ani si am o fetita de 6 luni pe care o alaptez.am avut ciclu chiar daca alaptez pana acum, acum nu mai am. Oare sunt insarcinata.AS dori sa-mi recomandati o metoda medicamentoasa de intrerupere a sarcinii.raspundeti-mi VA ROG

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
eileen
| eileen a răspuns:

Nu exista asa ceva. Faci un mare pacat.

4 răspunsuri:
| danasang a răspuns:

Alaptarea si ciclul nu au legatura. da, s-ar putea ca daca nu ai ciclu sa fii din nou insarcinata, dar, la fel de bine, s-ar putea sa fie doar o dereglare. dupa nastere sunt posibile asemenea lucruri. cel mai bine: consulta un doctor! nu exista o metoda medicamentosa de intrerupere a sarcinii, sigura. sunt mai multe variante empirice, pe care nu ti le recomand. un medic iti va spune mult mai sigur ce ai de facut

| nicky a răspuns:

Fa-ti un test de sarcina. Iti recomand sa mergi la ginecolog daca e cazul sa faci intrerupere sa nu folosesti medicamente mai ales ca alaptezi pentru. ca tot ce stomacul ingera trece prin lapte si la fiica ta si vei avea probleme mai mari cu ea dupa aceea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chiar daca pe timpul alaptatului nu ai avut ciclu, asta nu inseamna ca nu ai produs nici un ovul. un lucru pe care mamele nu il inteleg deloc. poate functiona dar dupa cum se observa nu este o metoda fiabila.mergi de urgenta la medic si fa o ecografie pentru a sti sigur in cat esti, in cazul in care esti insarcinata, poate ca nu esti si ai o intarziere, uterului ii trebuie timp sa revina la forma initiala dupa o nastere. testul de sarcina te ajuta sa stii in cate saptamani esti gravida, iti poate spune daca esti sau nu.mergi urgent la un ginecolog.il poti intreba de ovulele care se folosesc pana in 3 luni (nu este pastila de a doua zi)fara sa fie nevoie de un chiuretaj, dar se iau doar cu recomandarea si supravegherea medicului

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Probabil esti insarcinata. Nu poti face intrerupere de sarcina decat la ginecolog, altfel riscul de a muri si a-ti lasa fetita orfana e foarte mare. Intrebarea mea insa e una ciudata: iti potine fetita in brate, sat uiti la ea si sa iti spui: pe urmatorul il ucid?