Si eu am avut probleme la inceput si nu am ramas insarcinata, din cauza anticonceptionalelor, deoarece, unele ramin gravide imediat dupa intreruperea lor, dar altele ramin f greu.Sora mea si ea a avut probleme dar nu a folosit medicamente dar pur si simplu nu raminea gravida si a mers la mai multi medicii, controale, banii tocatii, si nimic. Dar a mers la un medic rezident se saturase de cei mai renumitii si cei mai tarii si surpriza acel medic i-a prescris o reteta k tablete pentru ovulatie pe o perioada de 3 luni si din a 2 luna a ramas insarcinata, baietelu are 3 ani, am mai recomandat si la alte femeii sa mearga la medic sa intrebe de acele medicamente, de care f putini medici le recomanda, mai bine iti recomanda controale si sa ia banii de pe tine.Incearca si tu, acele medicamente rau nu iti fac delokk, doar te ajuta sa produci mai multe ovule, bafta multa
Pentru mihaa, multumesc pentru ca mi-ai raspuns la intrebare dar daca nu imi spui ce medicamente cum se numesc sau cum se numeste doctorul nu am de unde sa stiu
te pupic dulce
claudia sora mea cand a luat medicamentele, avea o denumire dar nu mai stiu exact numele, dar i-am mai recomandat la o prietena si l-a intrebat pe medic asa direct ce parere are de medicamentele de ovulatie, ia exp[licat situatia ei, k nu ramine insarcinata si pe la ce medici au fost si ce diagnostic i-a zis si k vrea o sa incerce acele medicamente si acel medik ia facut rapid o reteta k medicamentele pentru ovulatie si dupa 2 luni a ramas insarcianata.Claudia, daca intrebi pe medic de acele medicamente, nu e un capat de tara, dar, te rog eu intreaba si spune-i k ai dori o reteta, repet rau nu iti face doar ajuta sa produci imi multe ovule, bafta si astept sa imi scris, ce ai rezolvat