anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 24 de ani si sunt puțin grăsuț. 90 kg si 1.73 înălțime. Cand fac efort încep sa tremur foarte tare. Imi tremura mâinile. Aveți idee ce ar putea fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Lipsa de efort. Esti sedentar.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Esti gras taică, fortezi inima cu efortul o suprasoliciti de aceaa tremuri, pune te pe slabit dă jos burdihanul

| johnnny123 a răspuns:

La 1.73 si 90kg nu esti "putin grasut". Termenul medical pentru aceste dimensiuni este "obez".

Iar de aici se trag toate problemele: faptul ca nu poti face efort fara reactii adverse, probleme cu inima, tensiune ridicata etc.

Asta inseamna ca trebuie sa iei masuri urgente: alimentatie corecta + miscare (la inceput atat cat poti, apoi treptat tot mai multa)

| alina2k18 a răspuns (pentru johnnny123):

laughing
PUTIN grasut, plinut, grasanel, dolofanel, bine facut >> SANATOSwinking

| iustinhoodnikka a răspuns (pentru alina2k18):

Nah, sanatatea te face sa te simti mult mai bine decat lipsa de efort a unui stil de viata nesanatos. Alcoolul, zaharul, dormitul prea putin, viata sedentara, etc. par ca merita pana cand realizezi ce fel e viata sanatoasa.

| zilog a răspuns:

Este de la faptul că ai fost cocoloșit șî ai crescut în pluș!
Zii mulțumesc Lui Dumnezeu că nu trebuie să stai pe străzi și să nu știi când vei mai mânca data viitoare și nici să nu vrei să cerșești nici să nu vrei să mănânci cin containăr.
Si să te tot gândești că ți-ar trebui un săpun o lamă de ras și o pereche de izmene,

Așa ca tu incă mia ai scăpare! poți să domenzi din mâncarea ta, tu știi că sunt oameni care au facutate și stau pe stradă!?
Dacă nu crezi mergi exact vizavi de Kaufland-ul de pe colentina și vei găsi acolo un om care îți va povesti despre atomi electroni metale rare si iti spune ca a lucrat la monetăria națională dar a furat ceva de pe acolo imediat după revoluție și a făcut pușcărie apoi nimeni nu la mai angajat. Așa că acum locuiește acolo pe stradă,

Exită moulți copii care sunt izgoniți de părinții lor de să se sudă orunde ar vedea cu ochii in lumea largă pentru că părinții lor nu au prea făcut școală și pentru ca meseriile pe care le-au învățat ei înainte de revoluție nu se mai caută si oricum s-au învățat nici să nu muncescă nimci dar șă și trăiască cu un ou la două zile sau așa căte o dată să mai facă ceva pe la cineva să mai primesca 4 căni de vin și 10 sarmale din care să trăiască o săptămână intregă!

Sunt copii fete care sunt trimise de parinții lor să aducă șî ele un ban acasă!
Pentru că ei nu știu ce să facă în viața asta șî s-au săturat să își tot ia țeapă de pe la tot felul de patroni și nici nu mai au curaj să muncescă pentru că ei au inceput să aibă impresia despre ei că nu sunt buni de nimic.
plus că ii văd vecinii că se duc la muncă ii văd rudele că se duc la muncă si ei incercă să lase impresia tuturor oamenilor din viata lor că ei sunt mari patroni că au avut tarabă si au avut chioșc magazin si magazinul respectiv si taraba si chioșcul au dat faliment sau consumă mult mai mulți bani de cât produc
si ei se imprumută la toate rudele si la toate neamurile ca să investescă in acel chioșc ca șă aibă cum să arate la lume că ei sunt bine si țin la chestia asta cu prețul vieții lor
si acasa la ei nu au nimic si nu le dă de mâncare copiilor aproape nimic și nu iau ajutor social sau ceva de genul asta pentru că ei au magazin au firmă sunt patroni. dar copii la o masă trebuie să impartă un singur ou doi copii de multe ori doar fiert in apa
cu 2 felii de pâine, dar părinții lor sunt patroni la un chioșc care aduce mai mult pagubă de cât profit.

Incearcă șă deschizi ochii mergi si intrebă o vânzătoare de la un chioșc de ziare cât are profitul / zi
cât câștigă ea intr-o zi că salariu în majoritatea cazurilor nu are

vezi ca acum iarna sunt chioscuri de ziare si femei care stau afara pur si simplu de la ora 4 dimineata pentru ca la 4:30 de minute vine coletul cu ziare
apoi stau toată ziua acolo la chioșc si chioscul respectiv nu are curent electric sau nu ar fi rentabil să pună vreun calorifer electric in priză chiar dacă au curent electric
vezi că femeia aia câștigă 3% profit din valoarea ziarelor
dar multe ziare nu le poate returna pentru că poate returna doar un anumit procent din volumul de ziare comandat gen 3% dacă nu se vănd ea rămâne cu acele ziare ne vândute asta înseamnă că le plătește din buzunarul ei.
Dacă nu mă crezi mergi și intreab-o și vei vedea că așa este.
Sunt multe zile in care nu are nici un fel de profit sunt si zile in care iese in pierdere dar speră și tot crede că vor veni zile in care va câștiga mai mult
si nu poate să plece de acolo să își dea demisia pentru că sa imprumutat si a investit si a licitat la primărie si a obtinut autorizatie de constructie certificat de urbanism pentru chioscul respectiv si a investit in treba sta si speră că va fi mai bine
Si de multe ori ea nu mănâncă nimic pentru că să cumpere încălțăminte soțului ei șî copiilor pentru că soțul ei chiar dacă are un salariu il da pe tot la bagaboante si pe băutură si niciodată nu aduce bani acasa si mereu o bate si pe ea si pe copii sa plece din apartamentul in care stau impreună ca sa poată să își aducă el amanta,

Sunt copii care nu au mâncat de ani de zile o cicocolată
mergi caută-i si ii vei găsi si

| NotNamed a răspuns:

Vorba lui cheloo: "dezvolta.te, maturizeaza.te, du.te la sala, scapa de burta si regaseste-ti ****"

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ești chiar gras nu grăsuț. Grăsuț vei fi când ajungi la 80kg.
E normal sa tremuri cand e un efort mare sau cu care nu esti obișnuit. Si eu tremur când face ceva foarte greu.

| PsyhoChild a răspuns:

Esti obez. Sfatul meu este sa incepi a tine dieta si sa faci 10.000 de pasi pe fiecare zi. Nu trebuie neaparat sa faci sport pentru a slabi

| zilog a răspuns (pentru PsyhoChild):

Mă plagiezi eu am fost primul care am spus pe acest site că se poate slăbi prin mers laughing
Dăi înainte cu tupeu!
Spunele la toti apoi fă o staatistică dupa 1 an de tot spus șî vei fi dezamăgit când vei vedea că nici unul dintre ei nu a pus mână să treacă serios la a merge pe jos. si ei chiar daca au de mers 3 Km dus si 3 Km intors in orașul lui el va prefera să ia mașina taxi-ul sau autobuzul.
Apoi vei ajunge la concluzia că îți pierzi viață ta si barimi dacă ar fi cu folos!
Acum stăteam să mă gândesc dacă oare mai merită să depun efortul să le spun să se dea jos din pat sau să îi las acolo cu mâncare toxică să se uite la OTV realitatea canal D si alte porcării șî mizerii.
Pt că dacă ei chiar o să înceapă seă meargă nu cumva ar fi periculos poate ia vreo geantă de scule în mână și începe să învețe vreo meserie apoi chiar se duce pe la oameni și incepe să facă ceva cu viața lui și începe să facă bani
Atunci va începe să ne facă nouă concurență celor care suntem deja în piață și facem câte ceva cu mâinile noastre.

| IonutSiAtat92 a răspuns:

Cred ca stiu de la ce este.Esti gras. laughing)