Sala in execes opreste cresterea, evident, pentru ca organismul lucreaza pe partile unde pui tu accent si uita sa mai faca si restul de lucruri, apoi cu sala, dupa doar trei luni deja vrei miracole. un Corp bine lucrat se formeaza dupa o perioada mai lunga de tine, nu doar trei luni. Nu exagera cu sala, si nu uita sa ai o alimentatie sanatoasa si completa. Ramai asa cum esti ca, greutate si doar ingrijestete de silueta ta mancand sanatos si lasa sala pe mai tarziu pentru formare. Bafta
1. e greu pentru tine sa slabesti in talie mai ales ca ai zis ca ai fost gras.
pai poti sa faci flotari dar nu iti dau sanse mari dac ai fost gras si experienta e praf.eu tot gras is si habar n-am flotari si dupa 10 genoflexiuni cad la pat
2.sa te latesti in umeri-ia un lucru greu de 5 kg cam asa si ridica-l ca pe gantere doar ca, mana pozitioneaz-o in jos si trage de el in sus pana ajunge in dreptul umerilor (obiectul in mana si bratul tinut ca superman ), rotesti incheietura si repeti asta de vreo 50 ori, de 3 ori pe zi
si e si pe gratis nu mai cheltui banii pe sala ca nu merita
3.chiar daca la sala nu merita sa arunci banii e vrajeala ce te mint altii asculta aici.la sala du-te ca sa te joci un meci ceva eu decat de asta ma duc (pun bani cu colegii)fotbal stiu chiar daca-s gras
astea au fost raspunsurile sper ca te-am ajutat ca o sa devii un bun sportiv, cat si la partea psihica -cred ca-ti zic unii prosti ofticati ca ai fost gras ca zdupani, replici de-astea da nu pune la suflet
eu sper ca te-am ajutat cum am scris mai sus si ca poti sa-mi dai si mie funda
CeVorbestiMa întreabă: