| MuchaLucha a întrebat:

Am 3 pete rosii-maroni de dimensiuni diferite:de la 1 cm la 3 cm.Ele au aceasta culoare doar pe margine iar in mijloc sunt albe.As dori si eu un raspuns daca se poate... daca exista vreo crema ceva.
Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Tanya85 a răspuns:

Eu am folosit Advantan Crema, zilnic timp de vreo 5 zile si au disparut(in cazul meu), recomandat de catre un dermatolog in urma unui control. Sa-ti fie de folos!

3 răspunsuri:
| Azre a răspuns:

Încearcă cu Nizoral! Prietena mea a avut la fel pe frunte, și după 20 de zile de dat cu cremă dimineața și seara a trecut.

| laura81 a răspuns:

Cel mai bine este sa mergi la medic.

Daca sunt pe corp poti incerca cu Nizoral sampon. Aplici o cantitate foarte mica pe zona cu pete, in fiecare zi, la dus. Lasi sa actioneze cateva minute si clatesti.
Samponul functioneaza pentru multe astfel de afectiuni dermatologice, dar tot e indicat sa faci si o vizita ma medic.

| MuchaLucha explică:

Multumesc pentru sfaturi...