Minima nu este prea buna! Verifica greutatea corporala, trigriceridele si colesterolul!
Tensiunea este putin mica (dar o poti ridica cu o cafea, nu sa te indopi cu pastile- tratamentul dat de medicul meu!). Problema cu respiratia poate fi si de la variatiile de presiune din atmosfera,( poti fi o persoana meteosensibila). Consulta neaparat un medic pentru a fi sigura ca nu e ceva la inima!
Fa niste analize, s-ar putea sa ai probleme cu colesterolul. Oricum un medic avizat poate spune care este cauza sufocarii.
12 cu 7 este valoarea tensiunii normale. Dupa pararea mea 11 cu 9 este o valoare fte buna pentru varsta d-voasta
Sanatate!:*
Daca nu poti respira bine inseamna ca ai astm (boala la plamani) (poti sa faci o criza in care nu mai poti sa respiri). Cel mai bun lucru ar fi sa te duci la doctor pentru ca eu am astm de 5 ani si am facut tratament si facand acel tratament nu am mai facut nici o criza. Du-te la doctor ca sa vada ce e cu tine, dar eu cred ca este astm.
Cea mica e putin cam ridicata, doar ca daca esti barbat, este ceva normal. lipsa aerului se datoreaza ridicarii sau scaderii de presiune. incearca sa iti faci o cura de calciu la toamna. si eu am avut asemenea probleme, de fapt inca le am. nu e nimic grav, multa lume e mai sensibila la variatiile presiunii atmosferice.
se spune ca o "doza" de aer curat de munte si inca una de mare e benefica organismului. eventual, fugi pana la mare, daca poti.
bafta!