| Happy a întrebat:

Am 33 ani si iau Rigevidon de 5-6 ani seara inainte de culcare si as vrea sa le iau de dimineata.Are ceva daca le schimb ora confused confused confused
Multumesc mult! kiss

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Corina a răspuns:

Din cate stiu eu, nu are nimic daca schimbi ora, dar o data schimbata, trebuie sa te tii de ea. Am luat si eu cu ceva vreme in urma si, din cate-mi amintesc, parca preciza ceva in prospect despre administrarea lor. Totusi, nu stiu cu ce te deranjeaza faptul ca le iei seara? Dar e alegerea ta. As mai avea o intrebare pentru tine: in cei 5-6 ani, de cand le iei, nu ai observat nicio schimbare in organismul tau? Nu-ti da pofta de mancare mai mare decat inainte, cand nu le luai? Eu nu le-am luat decat 6 luni, dupa care le-am intrerupt, pentru ca mi-au dat metabolismul peste cap, mi-au dat pofta de mancare si deci, m-am ingrasat. De la 65kg am ajuns la 72kg. Cu anii, nu am mai reusit sa revin la forma initiala, ba chiar am mai luat in greutate. Asa ca vezi ce faci. Sanatate multa!

5 răspunsuri:
| Corina a răspuns:

Deci am avut dreptate. Pentru unele persoane, Rigevidonul e cu doua taisuri, mai ales daca-l iei la indicatia unora si altora. Ar fi bine sa intrebi un medic ginecolog ce anticonceptionale ar fi bine sa iei, (daca asta vrei), daca nu, atunci poti apela la sterilet sau la un Planing familial (parca asa se cheama, sper sa nu gresesc). Nu vreau sa te sperii, dar aceste anticonceptionale nu sunt bune. Renunta la ele, pana nu e prea tarziu!

| jennifer_1614 a răspuns:

Da si mama mea a luat anticonceptionale rigevidon, insa din cate stiu eu dupa 5-6 ani ar trebui sa faci o pauza, sa nu risti alte complicatii...insa da le poti lua oricand si dimineata si seara si la pranz doar sa le iei o singurata data p zihappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu are nimic, eu il folosesc de 9ani.

| Happy explică:

N-as mai vrea sa le iau seara pentru ca mi sen-tampla sa-mi fie rau si o iau degeaba.

Ba da cum ai spus si tu m-am ingrasat si eu foarte mult de la 65 kg am ajuns la 80 kg.