| evanjelina a întrebat:

Am 33 de ani, sunt sanatoasa, casatorita cu familie stabila si un copil nascut natural si fara probleme, doresc sa ajut contra cost o familie care isi doreste un copil. Nu fumez, nu consum alcool, si am sa fac tot ce trebuie ca bebelusul sa fie sanatos cand se va naste. Ofer seriozitate si astept seriozitate. ID caaryy93@yahoo.com

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| DaDuSH a răspuns:

:O :O :O :O sa faci copil cu altcineva pentru bani? :O pai daca sotia mea (cand o sa am) ar face asa ceva as... dar nu as permite

| Arctic a răspuns:

Cati bani ceri?

| Dannyjj a răspuns:

Sa inteleg ca tu vrei sa-ti vinzi copilul?
Tu gandesti ce zici, nici gratuit nu ar trebui sa iti dai copilul. Daca tu chiar ai vrea sa ajuti o famile, nu ai cere bani.

| leonardo a răspuns:

Daca ati mai citi 2-3 randuri (si nu din lbertatea/cancan/clik) v-ati da seama ca sunteti cam prosti si nu ati auzit de mama-surogat. Nu vinde copilul dar sunt foarte dese cazurile in care un cuplu nu poate procrea (infertilitate, probleme, complicatii sau pur si simplu gay).

| Larii_2028 a răspuns:

:O. cam trista gandiree ai`! cum sa iti dai copilu. pe bani`straight face

| DaDuSH a răspuns:

Ea nu vinde copilul straight face si-o trage cu unu ii face copilu si ala ii da banii

| Dannyjj a răspuns:

@leonardo uite ca eu nu am citit ""Libertatea" pentru ca am fost plecat la tara si am lasat la o parte toate lucrurile astea cu scopul sa imi iau zile libere pentru a ma relaxa.
Dar tu, daca ai fi citit si tu la scoala ceva, ai fi scris cu litere mari Libertatea, Cancan si Click.
Vezi pe cine numesti "prost", poate ca ai aflat tu de undeva aceasta stire, dar nu inseamna ca noi care nu am auzit suntem prosti, fata de tine ca nu stii ca prima litera al unui un nume prorpiu se scrie cu majuscula.