| MARGARETA199734 a întrebat:

Am 37 de saptamâni de sarcina, de azi dimineața mi-e frig incontinuu, nu am alte simptome.
Aseară îmi ardea tot corpul, dar nu îmi era frig, nu prea lași suna pe medic pentru ca nu am cu ce sa ajung la el, fac o ora si ceva pana acolo.
Mi-am luat temperatura e 37 cu 3, ce poate fi, poate știți ceva?
Cum sa scap de senzația asta de frig?
Dacă nu revin pana mâine il sun pe medic nu am de ales.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Bula
| Bula a răspuns:

Poate te-ai racit.
Bea un ceai de ceapa si ia o aspirina, deocamdata.
Imbraca-te mai bine pana trece vremea racoroasa, e inselatoare soarele.

3 răspunsuri:
| GdX a răspuns:

Nu mai astepta. Suna medicul si intreaba-l cum te poate ajuta. Frisoanele sunt de cele mai multe ori raspunsul organismului la o infectie. Esti insarcinata, nu trebuie sa pui viata bebelului in primejdie ca nu ai cu ce ajunge. Un taxi ceva. Suna la salvare daca vrei. Trebuia sa faci asta de la inceput. Si cum 37 de saptamani? Dupa 36 nasti.

| sasa1sasa1sasa1 a răspuns:

Fiind insarcinata, cheama ambulanta. Nu miine, ci acum.

| MARGARETA199734 explică:

Mi-am sunat medicu, si nu am motiv de îngrijorare, pot sa iau un paracetamol, si sa beau cât mai multe ceaiuri calde