anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 39 de ani si in urma cu un an am renuntat la sterilet, am 2 copii unul de 19 ani (nascut normal)iar celalalt 15(cu cezariana) am Rh-negativ, de anul trecut dupa ce am renuntat la sterilet am avut ciclul doar 3zile iar cu steriletul aveam 5-7zile abundent,acum am mai vrut un copil si DIN Martie am avut act Sexual neprotejat cu sotul meu, in Aprilie a venit doar 1 zi ciclul putin Si da sani sunt sensibili Si tensionati,insa am facut Test de sarcina Si a fost negativ, acum am programare in data de 15.05 la doctor SA vedem ce o SA zica, insa sunt curioasa de parerea voastra, Si plina de speranta ca va fi un Bebel!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| minrest a răspuns:

Ce parere sa am, decat una foarte buna, Daca nu sunteti insarcinata, nu-i nimic, o sa ramaneti, sa va traiasca familia. Sarut mana.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai spus ca esti curioasa de parerea noastra. Ei bine, parerea mea e ca e foarte mare diferenta dintre frati. Adica diferenta de 19 ani? E uriasa. Nu te-ai gandit mai devreme ca mai vrei un copil?