| UrsuletZzZzDePlush a întrebat:

Am 4 dinti "problema". Unul dintre ei e crescut mai sus, 2 de jos sunt putin carni si unul este "spart" in colt, rupt, cum vreti sa ziceti.Deja nu ma mai suport eu pe mine asa..imi vine sa imi dau un pumn in gura ca poate mi-ar sta mai bine stirba decat cu asa o dantura.daca de. exemplu merg la dentist poate sa imi scoata dintele carn si sa il mute mai jos. Stiu ca e o intrebare stupida dar chiar sunt curioasa.Am doar 13 ani si nu as vrea de la varsta aceasta sa am dinti schimbati sad.Sau daca nu, ce sfaturi imi dati?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| ellutza a răspuns:

laughing cum sa iti scoata dintele si sa-l puna mai jos? nu exista asa ceva. deci, trebuie neaparat sa te vada un stomatolog, dintele mai lung poate fi pilit pana la nivelul potrivit, cel spart plombat si cu siguranta ai nevoie de un aparat dentar. Sfatul meu, nu lasa problema asa. bafta