| danutzaxcs a întrebat:

Am 40 de ani, sunt destul de slaba (1, 67/55 kg), am un ulcer de vreo 8 ani (cu asta am ramas dupa un divort!) si mi-e teama ca este ceva in neregula cu mine, pentru ca am senzatie aproape permanenta de foame. Un coleg mi-a spus ca sotia lui s-a confruntat cu aceasta problema si i s-a depistat un diabet. Eu imi fac analizele de sange cam anual, nu am avut niciodata probleme cu glicemia. Este cazul sa-mi fac ceva analize suplimentare, sau nu?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| tyana a răspuns:

Buna danutza.Greutatea ta e foarte buna in raport cu inaltimea(in minus cu 2 kg dar nu e mare lucru). Ulcerul din pacate e o boala extrem de neplacuta(sper ca l-ai tratat)iar senzatia permanenta de foame poate fi simptom al diabetului dar si al altor afectiuni. E bine sa iti faci din nou analizele pentru linistea ta.Referitor la ulcer ar fi bine sa mananci putin si des, sa iti iei medicamentele si sa nu neglijezi nici partea psihica pentru ca marea majoritate a ulcerelor se fac pe baza de stres.Ai grija de tine!

2 răspunsuri:
| Mew Mew girl a răspuns:

Da asa cred imi ste mila de tine sa te duci la doctor! fa-ti analize suplimentare chiar daca nu ai bani! imprumuta-te! Sanatatea este foarte importanta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi al dr. de familie. Ulcerul e o boala vindecabila, nu e cazul sa-l tot ai timp de 8 ani.Nu e normal s aai tot timpul senzatia de foame.