| forlucky a întrebat:

Am 45 kg, 1, 67m si 17 ani vreau sa ma dezvolt dar nu stiu cum. Cine ma poate ajuta, apropo nu vreau antrenamente e plin pe google.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| DaniTDCI a răspuns:

Frate,iti recomand sa mai pui putina "carne" pe oase, am 76 kg la 15 ani si 1.70 inaltime, dar nu arat gras deloc, arat putin plinut doar, mai ingrasa-te si dupa te poti apuca de niste sporturi, acesta este sfatul meu

| Mejdej a răspuns (pentru DaniTDCI):

Nu mai recomanda tu la nimeni, ca nu sti ce vorbesti. Daca este genul de tip ectomorf poate sa manance el carne cata vrea. Are nevoie si de suplimente deoarece are arderile extrem de aprinse si nu poate lua proteinele si carbohidranti doar din suplimente are nevoie de un supliment care sa il ajute. Eu iti spun tie sa te apuci de sala sa nu te trezesti pe la 18 ani 100 kg. Bafta, pe viitor nu mai fa afirmatii de genu lasa pe cine cunoaste sa raspunda si practica un sport de ceva timp(ani buni).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti fata sau baiat?

| christall a răspuns:

Du-te la sala.

| TCosminn a răspuns:

Dragule, fa sport, alearga, inoata, joaca fotbal, tenis, mergi zilnic, alege intotdeauna scarile, mananca sanatos, dormi sanatos si citeste carti sanatoase. Uite asa ti-am dat si o reteta interesanta.

| Ruski a răspuns:

Salutare! Vrei sa te dezvolti, te duci la inot sau la sala.

| forlucky explică (pentru Ruski):

Vreau ceva mai rapid.

| DovleacTurbat a răspuns (pentru forlucky):

Nu exista.