| anyleda a întrebat:

Am 49 kg si 1.63 cm...credeti ca ar trebui sa mai pun cateva kile pe mine?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ellastupidlove a răspuns:

Eu zic ca e bine asa...Eu am 1 70 si 52 de kg sh nimeni nu-mi zice ca sunt slaba sau grasa...si nu conteaza parerea celorlalti, conteaza sa te simti u bine in pielea ta,
Ramai asa, eu zic ca e bine :*

8 răspunsuri:
| Iuliaana a răspuns:

Nu, delochappy

| OanaVlad a răspuns:

Eu zic ca e bine cum esti... dar ingrasate cu un kil happywinking

| Ich a răspuns:

Nu.in mod normal daca de ex ai 1. 63 ar trebui sa ai 53... dar e ok daca ai 49 asa zic eu... din intaltimea ta scazi 10 si afli cam cate kg ar trebui sa ai

| DragonuAK47 a răspuns:

Sincer da... macar sa ai 52 sau poate si mai mult eu am 1. 74 si 51kg laughing

| BoRnY a răspuns:

Salut! Eu am 1. 70 si 60 si ma simt perfect am abdomenul plat. Ar trebui sa ai cam 53 maxim. Fundita?

| Lolololalali a răspuns:

Nu cred.

| Zenithf a răspuns:

Nu, esti bine asa, intra pe http://www.mypyramid.gov/ pentru mai multe informatii. M-am saturat de cat am vazut treaba aia cu G = H - 1. 1, este un calcul empiric care se potriveste doar intr-o plaja foarte ingusta de inaltimi.

Întrebări similare