| acvilasurprinzatoare112 a întrebat:

Am 51 kg, si 1.60 inaltime.nu mananc foarte mult,si de aceea nu inteleg de ce am aceste kg i plus. picioarele sunt gorse, foarte inestetice si am si putina burtica.am mancat ceva timp diar dimineata si ceva fara prea multe calorii la pranz si oarca mai dadusem 1 kg sau 2 jis,dar cum an revenit la diata mea nornala am pus la loc,chiar daca am adaugat putia mancare in plus la pranz,cat sa nu ma mai diara asa de tare buta de foame nu stuu care motivul, de ce sunt asa... celelalte colege ale mele daca nu mai mababca seara salvesc foarte repede si destul de mult. am ajuns sa ma simt prost.nu ma mai suport,sa vad cat de grasa sunt... apropo, am aproape 15 ani.care credeti ca ar fi problema? scuzati ma pentru greselile de scris,dar ma m grabit si cand sa dau sa corectez vad ca nu merge telefinul asta, sper sa intelegeti ce am scris. scuze

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| William a răspuns:

Faci sport? Daca nu, asta e problema.

| Mussette a răspuns:

Inceararca sa nu te mai joci cu mesele, ca mananci, ca nu mananci. Vei avea probleme cu stomacul daca nu respecti mesele si mananci prea putin.
Apucate de sport.
Eu cand reduceam doar mancarea, reuseam sa ma mentin. Daca am sport, am inceput sa slabesc, strictul necesar. Sunt zone de unde nu slabesc, ca asa e conformatia mea.
Asa si in cazul tau, mai conteaza si matrita genetica.
Si nu esti grasa. Nu te mai lua dupa toate zuzele care se viseaza fotomodele si ajung anorexice.

| ignore a răspuns:

Problema este ca esti in crestere.Stai linistita ai timp sa iti formezi corpul. Daca vrei sa slabesti solutia nu e sa te infomtezi acest lucru iti face rau si iti poate cauza multe probleme.Ar trebui sa alegi in fiecare seara cate o jumatate de ora sau sa mergi pe role, bicicleta, rezultatele nu vor intarzia sa apara.Succes!