Nu e adevarat, apetitul sexual nu dispare, doar se modifica un pic. Uterul trebuie extirpat fiindca este direct legat de colul uterin si cel mai adesea leziunile se extind si pe uter. Ovarele pot ramane pe loc, daca nu sunt semne de invazie in parametre.
Daca te operezi ACUM de carcinom in situ, te vei vindeca complet. Vei avea o viata lunga si normala. Daca incepi cu tratamente naturiste, cancerul va evolua rapid si peste 6 luni va fi deja prea tarziu pentru vindecare. Daca ai doar carcinom in situ nu vei avea nevoie de chimioterapie sar radioterapie si sansa ta de supravietuire sanatoasa la 5 ani este de 100%. Daca il lasi sa evolueze, vei face chimio si radioterapie si vei avea o sansa de supravietuire la 5 ani de 50%. Bolnava, caci sanatoasa n-o sa mai fii niciodata.
Nu face prostia asta. Multumeste-i lui Dumnezeu ca ai fost diagnosticata in acest stadiu, singurul care permite vindecarea 100%. Dar cu operatie, altfel n-ai absolut nici o sansa.
Urmeaza sfatul @brigaelei, are perfecta dreptate, poti merge in paralel cu tratamente naturiste! Multa sanatate si incredere in D-zeu!
Carcinom in situ inseamna stadiu timpuriu al unei tumori canceroase, in care tumoarea este strict localizata in epiteliu si excizia chirurgicala este eficienta.
Te cred ca esti speriata...cine n-ar fi, dar trebuie sa te gandesti ca lasand aceasta boala sa progreseze poti pierde foarte mult, chiar viata!
Innarmeaza-te cu incredere in doctori si cu credinta in Dumnezeu ca te vor ajuta sa scapi cu bine din acest impas...si vei trai inca foarte mult si fara probleme.
Nu cred ca trebuie sa iti faci probleme pentru apetitu sexual, mergi si te operezi pentru ca viata e mai importanta decat acest lucru. Multa sanatate iti doresc.
Draga mea goruna ce nume frumos ti-ai ales! sti suntem de-o seama, eu sunt balanta nascuta pe 7 Octombrie, i-mi pare rau de diagnosticul tau, i-mi pare rau catrebuie sa duci totul singura, dar cred ca operatia are sanse mari de reusita! te rog sa m-a tii la curent cu evolutia bolii(daca vrei si nu te superi)I-ti doresc multa sanatate, sunt alaturi de tine, si daca te pot ajuta cu ceva spune!
Da, am inteles despre ce este vorba si-i multumesc doamnei pentru raspuns. dar - ma intreb eu - daca este in stadiu timpuriu, de ce trebuie extirpat uterul si tot ce tine de el? am citit pe-aici, ca dupa o astfel de operatie, nemaivorbind de trauma psihica, se pare ca tot ce tine de apetitul sexual, dispare. eu sunt singura, dar ma gandesc, daca mi se mai ofera o sansa... ce-o sa ma fac atunci?
Goruna, oricat de speriata esti la gandul operatiei, cred ca pasii pe care medicii ti-i sugereaza sunt cel mai corect de urmat, tratamentul naturist poate ajuta, dar nu inlocui operatia. Iti doresc multa sanatate si Doame-ajuta!