Orez, carbohidrati multi, pizza, peste, paine, nuci, unt de arahide, legume. Mananca cat mai diversificat pentru a fii sanatos. Cat mai multe mese pe zi, chiar sa te fortezi pana la limita. Pastile, creatina dar numai daca faci sala.
Gasimi mai multe,slanina, masline negre, vezi, fructe, legume, caloriile conteaza nu ce pastile iei, grasimea se depune cel mai usor 9 calorii per gram, nuci, alune, tot ce gras in grasimi sanatoase da, isi recomand un documentar http://documentare-online.blogspot.ro/......espre.html
Iti recomand sa mergi la nutritionist. Exact asa cum poate face un meniu de slabire, iti face unul si pentru ingrasare. Si e ingrasare sanatoasa, eu nu sunt de acord cu regimul asta cu multa pizza si carbohidrati sau prea multe grasimi ca nu e sanatos pentru nimeni, trebuie sa mancam din toate grupele de alimente fara sa exageram. Consultatia la nutritionist e cam 100 de lei/luna, in cateva luni (4-5) eu zic ca vei ajunge unde doresti si vei fi si sanatos, nu cred ca e o suma asa de mare. Succes!