Osteoporoza
C. M. P. : Lipsa unui suport in viata.
N. M. G. : Ma ridic pentru mine si viata ma sprijina intr-un mod neasteptat.
C. M. P. = cauza mentala a problemei
N. M. G. = noul model de gandire
Menopauza, osteoporoza
Se lasa la macerat, de seara pana dimineata, in 1/2 litru de apa, cate o lingurita din urmatoarele plante: cretisoara, salvie, sunatoare, talpa-gastei, traista-ciobanului. Dimineata se strecoara, preparatul obtinut fiind pus deoparte, iar plantele ramase dupa filtrare se oparesc in 1/2 litru apa clocotita si se lasa la infuzat pana la racire. Sestrecoara si se combina maceratul cu infuzia. Se consuma acest amestec pe parcursul zilei, in 2-3 reprize pe stomacul gol.
O cura cu aceasta combinatie de plante dureaza minim 3 luni. Se poate continua pana la 6 luni cu o luna pauza, dupa care se poate relua.
Dacă vreti să vă vindecati trebuie să lucrati atat cu partea mentala cat si cu cea fizica, adica sa urmati un tratament.
Sper să vă fie de folos.Tratamentul de mai sus este din cartea domnului Valeriu Popa, poate vreti sa va o achizitionati.
Multa sanatate!
100% osteoporoza este o boala ireversibila si nevindecabila. Cel mult poti spera incetinirea evolutiei, in acest moment e maximul oferit de stiinta.
Uitati aici niste informatii, dar dupa stiinta mea, boala nu se vindeca niciodata, doar stagneaza:
http://www.terapii-naturiste.com/remedii_naturiste/osteoporoza.htm
http://www.sanatate.org/boli/osteoporoza.php
Buna Eugenia! Conteaza foarte mult ce fel de tratamente faci, cu ce tipuri de medicamente si de cat timp.Acum,mai conteaza daca mai ai ciclu menstrual si daca nu mai ai din ce cauza nu mai ai(operatie de histerectomie in antecedente sau alte cauze), pentru ca vindecarea 100% se poate face in cazul in care nu exista motive ca osteoporoza sa avanseze(lipsa ciclului menstrual). Oricum, se poate face ca boala sa stagneze. Poti sa-mi scrii un mesaj cu medicamentele pe care le iei si sa mai discutam.Este indicat sa mananci multe produse lactate, din aceste produse calciul se asimileaza cel mai bine si mineralele necesare. Apoi, in fiecare zi sa mananci o lingurita de seminte de susan neprajite, susanul e foarte indicat in osteoporoza, pe langa tratament. Ce scor a spus medicul ca ai? este un scor T, daca este sub -1, 2 incepe osteopenia, apoi de la -1, 8 se poate vorbi de instalarea osteoporozei. Daca doresti, in Baile Felix se face un tratament foarte eficient a acestei afectiuni, daca ai posibilitatea sa mergi la tratament, cam 2 saptamani, ar fi foarte bine. Din cate stiu, costa cam 22 lei/zi in care sunt incluse tratamentul, cazarea la Spitalul de Recuperare si 3 mese pe zi.Multa sanatate iti doresc si astept mesaj.
Exista in tratament care cu siguranta da rezultate. Daca imi dati de inteles ca doriti sa cunoasteti despre ce este vorba va las adresa mea de e-mail.
Mama mea are poliartrita, tot problema a oaselor, si a primit un medicament experimental, printr-un program al ministerului sanatatii sau asa ceva, care stagneaza boala, de vindecare insa am inteles ca bolile de oase nu se vindeca. in urma administrarii acelui medicament, mama sustine ca se simte bine, deci nu se agraveaza. insa daca va fi nevoita sa-si cumpere acel medicament, costul lui ar fi de ordinul a mii de lei noi. insa nu stiu momentan daca acel medicament e indicat si in cazuri de osteoporoza. in orice caz, va recomand sa va interesati in legatura cu acest gen de medicamente si programele prin care puteti beneficia de ele, pentru ca rau nu va pot face mai mult de cat santeti acum, dar ar putea sa va faca, macar putin, bine.
Poti incerca herbalife daca iti place bine daca nu asta este sigur ca sunt costisitoare dar merita si daca depui un efort bineinteles
Draga doamna Eugenia, matusa mea se confrunta de fapt de vreo doi ani a reusit sa amelioreze efectele acestei boli. I-am recomandat si a si luat Ca+Mg de la Nutrilite, nici nu mi-am putut imagina efectele deosebite pina nu s-a dus sa faca o osteodensiometrie iar doctorita m-a chemat in cabinet si m-a intrebat; ce i-am dat? Ptr ca in urma analizei a vazut cum s-a refacut partea osoasa, iar absorbtia calciului era foarte buna fata de alte tratamente. Cu riscul ca as face reclama dar cu incredere va recomand sa luati acest supliment alimentar, se gaseste la Amway, si va pot ajuta sa-l achizitionati, bineinteles instiintati si medicul curant, asta din respect pentru colaborarea cu dumnealui si pentru linistea dvs. Cu prietenie, Corina Tone.
queen_6889 întreabă:
IonBadita1 întreabă: