| dututironeac a întrebat:

Am 69 de ani si observ ca unul din sani este mai umflat, a facut un dul si doare la atingere. Este vorba de sanul stang. Ce ma sfatuiti sa fac in afara de a ma prezenta la doctor? multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu exista nici un sfat in afara de a te duce la medic. Faptul ca e dureros, ar putea fi un semn ca lucrurile nu sunt extrem de grave, dar grave oricum sunt. Prezenta unei tumori palpabile ipune vizita la medic, iar varsta dumneavoastra va impune sa mergeti cat mai repede pentru investigatii, fiindca este o varsta la care tumorile mamare sunt foate frecvent maligne.

6 răspunsuri:
gyzzard
| gyzzard a răspuns:

La varsta ta, nu prea mai exista alt sfat in afara de cel pe care ti l-ai dat singura. Din pacate, la varste mai inaintate, chestiile astea nu prea pot fi chestii simple. Durerea si nodulul (cred ca de la asta vine "dul") poate sa fie un nodul infectios (la o femeie tanara as fi mizat pe asta, la tine nici macar daca e doar un nodul infectios nu poti zice ca nu e grav), la fel de bine poate sa fie si o tumora care a prins un nerv. Sfatul meu e sa te duci la doctor. Maine e bine, azi e si mai bine.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Singurul sfat e sa mergi la doctor chiar daca nu-ti surade acest lucru si nu lasa pe maine ce poti face azi, e vorba de sanatatea ta nu te juca. Astept vesti de la tine. Sanatate multa iti doresc.

| claudya a răspuns:

Totusi un medic de specialitate...la varsta aceasta e nevoie de consult medical periodic...parerea mea....sa nu fie ceva grav...

| alma a răspuns:

Nu prea avem ce sfaturi sa va dam, prezentati-va urgent la medic ca doar medicul va poate face o examinare si va poate pune un diacnostic sau un tratament. Multa sanatate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ar trebui sa ezitati sa mergeti la medic!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Clar, vizita la medic, dar o compresa cu foaie de varza zdrobita nu face nici un rau. calmeaza durerea si reduce umflatura.