| gargarytza a întrebat:

Am 8 zile de cand am facut pojar, pot sa fac baie pe cap?:d mersi, funda,

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Dana211 a răspuns:

Baie poti face oricand ca nu e nicio problema ci din contra e chiar recomandat sa faci zilnic. E o prostie asta ca nu trebuie sa faci baie cand ai pojar. Ideea e sa nu faci baie ci dus si nu cu apa fierbinte sau rece ci cu apa calduta. Si ai grija sa nu iti zgarii/rupi bubitele ca iti vor ramane semne

2 răspunsuri:
| Irinushh a răspuns:

Eu nu am facut baie cand am avut pojar doar pentru ca ma ustura foarte tare apa aceea calda... Daca ti-au trecut din bubite si crezi ca poti face baie...de ce nu? Eu as incerca mai intai putin pe piele niste paa calda sa vad daca ma ustura happy Bafta si insanatosire grabnica :*

| χZαнαяєℓ a răspuns:

Bună.
Păăi dacă nu mai ai bubuțe poți să faci în voia cea bună însă dacă ai bubițe și faci baie se vor coji singure și vor rămâne semne urânte.
Însănătoșire grabnică!
Baftă.