| moonwalk a întrebat:

Am acnee doar pe umeri si s-a extins usor si pe spate, fac dus in fiecare seara, port haine de bumbac, deci nu stiu care este cauza. Mi-a mai trecut putin cu Mibazon. Tin sa precizes ca pe fata nu am probleme. Am 19 ani!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| dy a răspuns:

Cel mai probabil este legat de modificari hormonale in organism. Va trebui sa accepti cativa ani sa le tratezi de cate ori apar, apoi, cu trecerea anilor o sa-ti dispara!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil peste citiva ani n-o sa mai ai deloc, nici pe umeri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Posibil o infecție a pielii care trebuie tratată de medicul dermatolog. Analizele de sânge te vor ajuta foarte mult în punerea diagnosticului diferențial (VSH-ul dacă este crescut, indică infecție).
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Institutul Cantacuzino creeaza auto-vaccin pentru acnee, eficace 100 %, nu raman cicatrice. Pret 20 roni.