| MARgOSHA a întrebat:

Am aflat ca sunt insarcinata,am mare presupunere ca l-am concepus sub extasy,dar nu sunt sigura,am consumat si mai tirziu, va fi sanatos? foarte mult imi doresc un copil, ajutati-ma ciclul s-a terminat cu doua zile in urma dar acuma am niste eliminari singeroase in cantitati foarte mici doar dupa ce ma urinez am mare nevoie de ajutor

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| SkyPilot a răspuns:

M-am uitat pe intrebarile pe care le-ai pus pana acum. Nu crezi ca ar fi cazul sa inveti ceva si sa it iei viata sub control? Fie ca ai o ruda foarte puternica mental care sa te ajute, sau incerci sa cauti o organizatie care sa iti poata spune c sa faci si sa te controleze pana cand poti sa te autocontrolezi. E pacat de tine sa te pierzi!

5 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Imi pare rau sa iti spun dar nu e bine pentru bebe:
http://www.livescience.com/18943-ecstasy-pregnancy-development.html
http://ecstasy.org/info/pregnancy.html
Discuta problema asta cu un ginecolog.
Nu spun ca e imposibil, dar e cam ciudat, abia ai terminat menstruatia si stii ca esti gravida?
Sangerarea si nevoia de a urina ma duc cu gandul la o infectie urinara netratata de multa vreme.
Mergi la ginecolog cat de repede!

| MARgOSHA explică (pentru SkyPilot):

Strasnic,ce sa fac?

| SkyPilot a răspuns (pentru MARgOSHA):

Vezi ca am editat raspunsul precedent.

In primul rand nu stiu de ce crezi ca esti gravida, ai putea sa explici?
Mergi la ginecolog cat de repede. Acolo o sa iti spuna pentru fiecare tip de defect de nastere ce probailitate ai, daca se vede la ecografie si din ce saptamana. Daca probabilitatea unui handicap sever este mare, te poti gandi la un avort, conform legii dn Romania se poate face pana in saptamana a 12-a. Ai de pus in balanta viata copilului si a ta care amandoua vor fi foarte triste in cazul unui handicap sever, iar de partea cealalta trauma psihica a unui avort si posibilitatea de a ramane infertila. Eu nu sunt medic, poate mai sunt si alte lucruri la care nu m-am gandit. Asta este decizia ta, medicul it poate da procente de risc si it poate explica implicatiile diverselor situatii.

M-am uitat pe intrebarile pe care le-ai pus pana acum. Nu crezi ca ar fi cazul sa inveti ceva si sa it iei viata sub control? Fie ca ai o ruda foarte puternica mental care sa te ajute, sau incerci sa cauti o organizatie care sa iti poata spune c sa faci si sa te controleze pana cand poti sa te autocontrolezi. E pacat de tine sa te pierzi!

| Felys a răspuns:

E,ce are daca crezi un handicapat,doar nu o sa te abtii de la droguri pentru un amarat de copil,lasa ca deja e plina lumea de handicapati, ce mai conteaza inca unul, din punctul meu de vedere nici nu meriti sa fii mama, nu este responsabila, daca stiai ca vrei sa faci un copil nu trebuia sa consumi nimic daunator