| Claudia779 a întrebat:

Am aflat ca sunt însărcinată dar şi ca am un chist pe ovar medicul a zis ca trebuie sa întrerup sarcina ca sa fac tratament pentru chist chistul a aparut dupa ce am ramas însărcinată aşa a zis medicul.Nu vreau să întrerup sarcina îmi.doresc accest copil.Voi ce aţi face în locul meu? Ce pot face altceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie să aflii ce fel de chist e. Dacă e cancer, recomandarea ar fi să te tratezi de cancer şi apoi să te gândeşti la o sarcină. Dacă nu este cancer, atunci nu ai absolut niciun motiv să întrerupi sarcina.
La sfârşitul zilei este numai şi numai decizia ta ce vrei să faci. Este corpul tău, chiar dacă nu este o alegere pe placul medicului. Dacă te pot ajuta să îmi scrii (aici sau în privat)