| nati a întrebat:

Am aflat de curand de proprietatile miraculoase ale unui fruct: acai. Stie cineva daca se gaseste la noi sub o forma oarecare, tip dulceata, gem, suc, bautura? Ar fi interesant de stiut pentru ca e un superfruct.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| BabyRosse a răspuns:

Da se gaseste am vazut eu odata in Kaufland sau Cerefoor nu mai stiu sigur. Dar nu vei gasi la fructe. Este cam prin mijlocul magazinului un stand numai pentru fructe din astea orientale.(ex:fructul pasiunii)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Palmieri de acai, produse
http://209. 85. 135. 132/search? cu=cache:6x0JN6yhdYAJ:...lr=lang_ro

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Avand in compozitia sa cel mai bun amestec de vitamine si nutrimente, Suplimentul alimentar BIO cu Acai Life Impulse este ideal pentru intarirea sistemului imunitar: ajuta la imbunatatirea claritatii mentale, combaterea imbatranirii premature, cresterea nivelului de energie, mentinerea sanatatii inimii, mentinerea nivelului scazut al colesterolului, scaderea simptomelor asociate menopauzei, refacerea celulara, imbunatatirea functiei sexuale. Sucul de acai este un supliment ce ajuta la obtinerea sanatatii ideale. in SUA se face referire la el ca la „cel mai bun aliment din lume de incetinire a procesului de imbatranire". Cand luam in considerare profilul sau nutritional ne putem da seama de ce: Fructele de acai sunt unele dintre putinele fructe care contin vitaminele antioxidante C si E, acest lucru insemnand ca vor ajuta la protectia pielii impotriva efectelor provocate de soare sau de poluare. Mai multe detalii puteti afla apeland numarul de contact de pe: http://life-care-natura.blogspot.com/

| nati explică:

Pentru ca am vazut ca sunt putini cei care stiu cate ceva despre acai, am cateva informatii interesante, care sper sa starneasca si altora interesul pentru aceste fructe: comparativ cu laptele de vaca crud, pulpa fructului acai contine de 3 ori mai multe lipide, de 7 ori mai multi carbohidrati, de 118 ori mai mult fier, de 9 ori mai multa vitamina B1, de 8 ori mai multa vitamina C, cu 50% mai mult fosfor si aceleasi cantitati de proteine si calciu.
Acai are de 10 ori mai multe vitamine si antioxidanti decat strugurii si de 2 ori mai multe decat afinele fiind fructul cu o importanta sursa de antocianine, compusi ce se afla si in vinul rosu.
Fructul primeste insa un punct in plus, deoarece… nu contine alcool! Este o buna sursa de proteine, fibre si acizi grasi Omega 6 si Omega 9. Are proprietati importante in procesul anti-aging. (sursa CSID)

Întrebări similare