| cosmin2221 a întrebat:

Am alergie la polenul de graminee, daca fumez, mi se poate intampla ceva rau din cauza alergiei? Sau e la fel ca de obicei?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| CuriousStuff a răspuns:

Intreaba-ti medicul daca poti sau nu. O alergie la polen inseamna ca plamanii tai sunt putin mai sensibili. Cel mai sigur si fumul de tigara o sa-ti faca mult rau. Te sfatuiesc sa nu fumezi pana nu consulti un medic.
Nu-mi vine sa cred ca exista oameni ca asta de mai sus... Vai saracul.

| Neverrrrrr a răspuns:

Nu m-a prie, nu vreau funda, dar intreb, tu esti normal la cap? de ce s-ar mai numii alergie daca nu patesti nimic? stiu pe cineva care a avut alergie la alune(parca) si a murit,

| cosmin2221 explică (pentru Neverrrrrr):

Am alergie la polenu de graminee, nu tutun. Ai avut vreo logica in ce ai zis?

| KNST a răspuns:

Fumul din tigara nu este polen de graminee! Plamanul este capabil in a face distinctii de genul asta.
Bunicul meu a fumat timp de 80 de ani, iar la varsta de 94 a murit. Nu din cauza fumatului, ci din cauza ca nu mai putea vedea (cataracta) prin padure. A incetat sa mai manance. Doar apa si tutun, timp de aproape 2 luni. Pare ciudat, dar povestea bunului meu este REALA.
Tutunul este benefic, genetica omului caucazian o confirma. Nu te lua dupa jigodiile de medici, dupa reclame anti-fumat, sau alte campanii de tot rasul! Doctorii si alti hoti vor doar sa directioneze omul spre a consuma doar ce le convine lor.
DACA VREI SA FUMEZI... FUMEAZA!