| Lisa001 a întrebat:

Am alunecat si m-am lovit in cot foarte tare; cand apas pe os ma doare si s-a umflat un pic, ce crema imi recomandati? e cazul sa-mi fac griji daca s-a fracturat ceva? fara doctor, va rog.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| mimi2000mimi a răspuns:

E posibil sa ti fi-l fracturat, si ti-as recomanda sa mergi la doctor, ca nu iti face decat sa te iradieze un pic ca sa-ti faca o radiografietonguesi de recomandat iti sugerz fastumgel sau diclofenac sau unu foarte bun care parca se numea radila sau radian sau ceva de genu'

3 răspunsuri:
| Danessy a răspuns:

Buna, incearca Clafen (crema), si eu am avut o fractura la mina si m-a ajutat foare mult... sper sa iti ajute happy

| AFR81 a răspuns:

Noi iti putem recomanda din experienta noastra. Cel mai bine ar fi sa intrebi farmacista, ori sa te duci la doctor pentru mai multe analize.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Este posibil sa ti-l fi fracturat, mergi la medic.
Mergi la medic, nu-ti fie frica ca nu-ti face nimic, eventual poate o radiografie.
Poti intreba la farmacie, o crema ceva.
Te pup!