| qMisaki a întrebat:

Am am 10 si 9 luni si am 1, 64 metri si 52 kg. Sunt grasa ( sunt si f inalta)?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| maria_2953 a răspuns:

Nu esti grasa esti la o greutate normala.

6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ești înaltă în visele tale, poate.
Ești scunduță și nu și grasă, îți mai trebuie chiar 2 kilograme în plus pentru a avea greutatea ideală.
Pa, pa.

| pwp a răspuns:

Esti perfecta!
cum sa fii grasa? cine te-a mintit?

| qMisaki explică:

1nGeRaS, dupa mine, eu zic ca esti o slabatura ...esti bat, chiar schelet ambulant laughing! Sincer, esti prea slaba...N-ai deloc carne pe tine? Esti doar piele si os. Cred ca ti se vad oasele acoperite cu piele. Ma de cum iti tii capul pe umeri, daca ai umeri laughing.

Răspuns utilizator avertizat
| YqLmX a răspuns:

Noi de unde sa stim noi cum esti tu? Acum depinde si de constitutie pentru ca unor oameni le sta mai bine slabi, altora plinuti...desi daca ai 1, 64 si 52kg la varsta de 11 ani presupun ca nu prea se observa grasimea din cauza inaltimii.e ceva normal la varsta asta, eu cel putin am 13 ani si 1, 70 si 47kg.decihappy

| νєησм a răspuns:

Dupa mine cred ca esti putin cam plinuta, si trebuie sa faci ceva in sensu asta:Sport/Alimentatie ponderata(Regim).