Spunea cineva de petrol. Petrol (ori de care) cu sare este reteta verificata pe pielea mea. Este cu 8 lei recipient de 800 ml pe net: http://bit.ly/2UayfVW
Faci gargara cu 100 ml 2-3 seri la rand.
Pot fi bune si tratamentele naturiste, dar depinde de organismul tau, pentru ca fiecare organism reactioneaza diferit la orice tip de medicamentatie.
Ca antibiotic, cel mai eficient pentru partea de sus, respectiv capul si tot ce tine de el este Sinerdol.
Sanatate!
Usturoi, tinctura de propolis, dar mai ales petrol medicinal (Caelo din Germania e singurul producator din Europa, gasesti la oncoshop.ro sau prin Germania, daca ai drum, dar nici acolo la fiecare colt de strada).
Ai incercat gargara cu apa calduta cu sare? Sau incearca ceai de salvie mie asa mi-a zis doctorul meu, sa faci gargara cu ceiul de salvie de 3 ori pe zi. Si sa bei ceaiuri calde. Salvia dezinfecteaza. Sirop nu ti-a scris pentru amigdale?
Bună ziua, numele meu este Irina și vă cer permisiunea de a fi contactat de reprezentantul companiei producătoare a medicamentului Tavanic, Terapia. Compania are obligația de a colecta date legate de siguranța tuturor produselor comercializate, în interesul pacienților care le utilizează. În cazul în care sunteți de acord, vă rugăm să transmiteți aici sau pe adresa office@sigurantapacientului.ro datele dumneavoastră de contact (adresa de email). Acestea vor rămâne confidențiale și nu vor fi folosite decât în scopul declarat mai sus.
Numele meu este Irina și vă cer permisiunea de a fi contactat de reprezentantul companiei producătoare a medicamentului Tavanic, Terapia. Compania are obligația de a colecta date legate de siguranța tuturor produselor comercializate, în interesul pacienților care le utilizează. În cazul în care sunteți de acord, vă rugăm să transmiteți aici sau pe adresa office@sigurantapacientului.ro datele dumneavoastră de contact (adresa de email). Acestea vor rămâne confidențiale și nu vor fi folosite decât în scopul declarat mai sus.
Buna dimineata, vă cer permisiunea de a fi contactat de reprezentantul companiei producătoare a medicamentului Tavanic, Terapia. Compania are obligația de a colecta date legate de siguranța tuturor produselor comercializate, în interesul pacienților care le utilizează. În cazul în care sunteți de acord, vă rugăm să transmiteți aici sau pe adresa office@sigurantapacientului.ro datele dumneavoastră de contact (adresa de email). Acestea vor rămâne confidențiale și nu vor fi folosite decât în scopul declarat mai sus.