| alysha a întrebat:

Am amigdalele inflamate de mai mult de o luna.Nu dor.Nu ma deranjeaza. Ce e de facut (in afara de mers la medic)?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

E un leac babesc care lamine si-a facut efectul. Am facut de 3-4 zile, cate o data pe zi, gargara cu petrol lampant (o gura) cu o lingurita de sare. E scarbos dar la multa lume si-a facut efectul. N-am mai vazut petrol in ultima perioada.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Cred că NU are cine să te "URECHEZE" puţin!

NU ai stat destul aşa, fără să mergi la medic şi fără să te tratezi?

Mergi URGENT la medic, altfel ajungi la complicaţii mult mai grave!

Toate cele bune şi multă sănătate.

| andrei1237 a răspuns:

Bea ceai cald.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Fie că-ţi place, fie că nu-ţi place ideea, soluţia tot MEDICUL rămâne!
http://www.sfatulmedicului.ro/......lelor_2368
Ai grijă de tine, nu te juca cu sănătatea ta!
Te pup!

| teodora200004 a răspuns:

Si eu le am aproape tot timpul inflamate, dar pe mine ma dor si ma deranjeaza. Ultima data cand le-am avut inflamate am facut si puroi si am avut nevoie de spitalizare. Mai bine te duci la medic, te interneaza pentru maxim 5 zile, si poate iti trece daca faci tratament. Daca nu, te poti duce la chirurgie sa ti le scotiwinking Si eu as vrea sa le scot deoarece ma deranjeaza... dar au si ele rolul lor si daca le scoti te imbolnavesti mai repede de alte boli mai grave si te sfatuiesc sa nu le scoti, dar sa mergi totusi la medic ca sa-ti dea tratament happy

| Salontanul a răspuns (pentru teodora200004):

A scoate amigdalele implica riscuri pentru inima. Atentie!

| teodora200004 a răspuns (pentru Salontanul):

Chiar nu stiam! :o Merci mult ca mi-ai spuswinking :*

| reeebook a răspuns:

Astepti sa se agraveze si sa mergi dupawinking