Aceste anxietati provin din urma unor traume / frici nevindecate! Poti sa iei cate pastile vrei... Daca nu sapi adanc in interiorul tau sa iti gasesti motivele acestor atacuri (daca nu esti constient de cauzele declansatoare ale acestor atacuri), vei lua pastile inutil si starea ti se va agrava si mai rau, putand aparea chiar boli.
Ai avut probleme in copilarie, in familie, sau ti s-a intamplat ceva in societate? Sau ai avut parte de bullying in scoala? (adica ai fost batjocorit / umilit / dominat / barfit / respins )?
Gasesti o varietate larga pe Youtube de meditatii / hipnoze / discutii terapeutice / tehnici de aflari, foarte bune si eficiente pentru constientizarea problemelor, acceptarea si vindecarea lor.
Iar aceste modalitati, in opinia mea, sunt mai eficiente, lucrand cu psihicul tau, inconstientul tau, si creand conexiuni neuronale pentru vindecarea ta.
Pentru palpitațiile de care spuneai iei ceva? Tensiunea și pulsul cât îți sunt?
Sincer nu știu, dar o sa merg la medic, ultima oara parca aveam valori mari când am vrut sa donez sânge, dar cum aveam anxietate sociala eram agitat rău.
Tremurul capului e problema principala când cineva se uita atent la mine, dar și corpul tremura, dar e urat nu pot controla acest tremur.
Uite acum ma aflu în casa și nu am nici o problema, ma simt foarte ok.
Te înțeleg, acolo te simți cumva în siguranță, e zona ta de confort.
Pai nu e în regula, vreau sa fiu ca înainte, acum câțiva ani nu aveam probleme deloc cu anxietatea sau nu o simțeam eu, dar nu aveam frici, emoții legate de oameni. Trebuie sa ies din dona de confort ca acuși vine pensia dacă mai stau mult asa lăsând gluma la o parte, teama e nejustificata, nu înțeleg de ce simt frica, emoții când ies afara ca doar nimeni nu are nici o problema cu mine.
Ceva s-a întâmplat cândva. De asta. Te simți asa. Nu ai prieteni cu care sa discuți? Cineva care sa te înțeleagă, ajuta sa te asculte cineva crede-mă.
Nu am bro decât pseudoprieteni ( prieteni falși)
De aceea prefer sa stau în singurătate decât cu oameni toxici.
Nici cu cei din familie nu prsa vorbesc decât câteodată, toți au probleme lor.
Doar dacă iau o pastila de xanax ma simt ok dar ma ia un somn de ma rupe
Stai liniștit. O sa merg la psiholog sa vad ce spune, nu ma aștept la minuni oricum, eu singur trebuie sa ies din acest coșmar.
Apropo, sunt fata. Știu ca nu te aștepți la minuni, dar un sfat poate îți pot da.
Și eu care credeam ca discut cu un băiat
Parca vroiai sa îți ștergi inițial contul, ce te.a determinat sa nu îl ștergi
Nu, Cristina ma numesc. Nu l-am mai șters. Nici eu nu am idee.
Ce nume frumos ai pai poate ai avut o idee în momentul acela de ai fost decisa sa îl ștergi
Mulțumesc. Eu o sa îți las g-mailul meu dacă vrei. E cristianalove95@gmail.com.
Mulțumesc, dar eu nu discut pe gmail... Poate ar fi ok sa ștergi răspunsul sau sa îl modifici, e posibil sa fi contactata de alte persoane poate nu cu cele mai bune intenții .
Am spus și eu asa ca idee
Eu unul nu dau unor necunoscuti adrese de nici un tip.
Ar trebui să mai aștepți să își facă efectul. dacă nu, caută un alt doctor și spune-i ce tratament nu a funcționat.
LarisaChe07 întreabă: