Nu, nu ai apendicita. Apendicita ajunge la peritonita in maxim 3-4 zile de la prima jena. mai degraba ai facut o miscare gresita sau esti prea sedentar si te doare coloana din cauza slabirii muschilor ei.
Ma scuzati dar apendicita este de 2 feluri cronica si acuta la apendicita acuta in evident cum ati spus si dumneavoastra in 3-4 zile se ajunge la peritonita dar in apendicita cronica este mai complicat aceasta poate sa te tine de la 2 - 3 luni la 2 ani apendicita cronica am avut eu, dar aceasta persoana mai degraba cred ca are intestin iritabil sau giardia cum am mentionat
Nu este adevarat. NU exista apendicita cronica. Este un termen aiurea folosit de chirurgi pentru a explica niste dureri provocate de un apendice prost situat si mai lung, care se irita des. Dar NU are semne de inflamatie cronica.
Mie asa mi-a spus domn doctor inainte sa ma opereze acum nu stiu ce sa cred.
Nu prea cred ca aia este o apendicita dupa parerea mea cred ca ai ori intestin iritabil ori giardia dar nu ti-ar strica niste analize numa asa ca sa fii sigur, nu prea as vrea sa te sperii s-ar putea sa fie si un inceput de apendicita dar este mai rar intalnit la o asa perioada de 2 saptamani