Dureaza cam 2-3 ani ca sa se regleze. Este posibil deci ca intr-o lun sa nu ai deloc, alta data de doua ori. Mi s-a intamplat si mie si sincer nu m-am panicat. De fapt chiar m-as fi bucurat sa scap, ca nu-mi doresc mostenitori (si cu aia tot la ginecolog ajungi). Deci nu-ti face griji, nu scapi asa usor. O sa vina, ia sa vezi. Oricum, daca vezi ca nu-ti mai vine deloc, nici luna asta, nici luna viitoare, atunci du-te la doctorita de familie si ea poate sa-ti dea niste pastile (i s-a intamplat unei colege) si daca nici asa nu merge te trimite mai departe. Dar sunt foarte rare cazurile.
Stai linistita, nu este nimic anormal. In general dureaza cam 2 ani pana ciclul menstrual se regleaza si vine regulat. De aceea se poate intampla sa treaca o luna, chiar si doua fara sa-ti vine ( unei colege nu i-a mai venit timp de 3 luni dupa care a inceput sa-i vina regulat). Sau se poate intampla sa nu-ti vina la date fixe. Repet : nu te ingrijora. Aceasta situatie nu va dura mult, doar pana cand activitatea hormonala se va regla si isi va gasi ritmul.
Stai linistita, nu este nimic grav. Mie mi-a intarziat chiar si 4 luni, so! Mai asteapta si o sa vezi ca o sa-ti vina! FUNDA? :d
Nu trebuie sa iti faci griji asa mi s-a intamplat si mie ...ma speriasem nu mi-a venit 2 luni si dupa aceea mi-a revenit ...si daca nu ai avut contact sexual nu poti fi insarcinata se intampla daca ai ciclul neregulat anticonceptionalele sunt perfecte sa ti-l reguleze(o prietena face la fel) succes:*
Nu s-a intamplat nimic deosebit. Chestia asta e prea frecventa, nu crezi? Si in plus, ar trebui sa te bucuri .
Dupa prima mens a doua poate veni peste 2-3 luni sau mai devreme deoarece nu este regulata. afla mai multe pe noifetele.ro