anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am aproape 14 ani.Prima menstruatie mi-a venit cam pe la 12-13 ani.Problema e ca luna asta trebuia sa-mi vina in jurul datei de 10 octombrie, si nu a mai venit.Contacte sexuale nu am avut, nu am luat nicio pastila, adica nu am facut nimic important. Oare de ce nu mai vine?(va rog, nu ma trimiteti la medicul ginecolog si as dori sa fiti seriosi, nu sa faceti glume proaste inutile). Multumesc din suflet.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| FallingRain a răspuns:

Dureaza cam 2-3 ani ca sa se regleze. Este posibil deci ca intr-o lun sa nu ai deloc, alta data de doua ori. Mi s-a intamplat si mie si sincer nu m-am panicat. De fapt chiar m-as fi bucurat sa scap, ca nu-mi doresc mostenitori (si cu aia tot la ginecolog ajungi). Deci nu-ti face griji, nu scapi asa usor. O sa vina, ia sa vezi. Oricum, daca vezi ca nu-ti mai vine deloc, nici luna asta, nici luna viitoare, atunci du-te la doctorita de familie si ea poate sa-ti dea niste pastile (i s-a intamplat unei colege) si daca nici asa nu merge te trimite mai departe. Dar sunt foarte rare cazurile.

7 răspunsuri:
| ZOZOKid a răspuns:

Stai linistita, nu este nimic anormal. In general dureaza cam 2 ani pana ciclul menstrual se regleaza si vine regulat. De aceea se poate intampla sa treaca o luna, chiar si doua fara sa-ti vine ( unei colege nu i-a mai venit timp de 3 luni dupa care a inceput sa-i vina regulat). Sau se poate intampla sa nu-ti vina la date fixe. Repet : nu te ingrijora. Aceasta situatie nu va dura mult, doar pana cand activitatea hormonala se va regla si isi va gasi ritmul.

| Doηηa a răspuns:

Stai linistita, nu este nimic grav. Mie mi-a intarziat chiar si 4 luni, so! Mai asteapta si o sa vezi ca o sa-ti vina! happy FUNDA? :d

| MissHappy a răspuns:

Nu trebuie sa iti faci griji oh go on asa mi s-a intamplat si miebatting eyelashes ...ma speriasem nu mi-a venit 2 luni si dupa aceea mi-a revenit ...si daca nu ai avut contact sexual nu poti fi insarcinata oh go on big grin se intampla daca ai ciclul neregulat anticonceptionalele sunt perfecte sa ti-l reguleze(o prietena face la felhee hee) succes:*

| Eaeea a răspuns:

Uite,nu e nici o problema.se mai intamplahappy

| floaredeprimavara a răspuns:

Nici mie nu mi-a venit a doua oara cand trebuia

| DexxTer a răspuns:

Nu s-a intamplat nimic deosebit. Chestia asta e prea frecventa, nu crezi? Si in plus, ar trebui sa te bucuri laughing.

| andreiutza1999 a răspuns:

Dupa prima mens a doua poate veni peste 2-3 luni sau mai devreme deoarece nu este regulata. afla mai multe pe noifetele.ro