| GaNgSty a întrebat:

Am aproape 15 ani si am 75 kg. foarte foparte mult.
In afara de alergare findca nu am unde... cum pot sa slabesc mult intr-un timp cat mai scurt?
Ce exercitii ce regim de mancare, fara regimuri prea sofisticate findca nu prea am chef de aceeasi chestie in fiecare zii, ceva bun si eficient (restrictii ceva...)
Explicati daca se poate si cat as putea elimina daca ma tin intocmai de regimul specificat de voi.
Raspunsul cel mai eficient si mai complex primeste funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| lifeisperfekt a răspuns:

Pai acum am sa-ti spun cum am facut eu sa slabesc si chiar foarte repede.Sa stii ca si eu am tot 13 ani.Dar sa stii ca tine de organismul tau, eu de ex slabesc foarte repede daca ma tin putin de cura dar ma si ingras repede deci incerc sa fac mereu un echilibru.Eu n-am slabit foarte repede facand mult sport, in casa nu afara pentru ca tu ziceai ca nu ai un spatiiu in care sa alergi.Pai pur si simplu faci exercitii cu mainile,picioarele,cat, bazin etc. Legat de mancare timp de vreo saptamana, doua incearca sa nu mananci nimic dupa ora 6-7 si in fiecare seara sa-ti faci intr-un bol(nu foarte mare); SALATA VERDE,ROSIE,ULEI DE MASLINE, PUTIN PESTE DIN CONSERVA DINACELA CUSOS STRECURAT PRINTRE NU MULT!(NUSH SIGUR CUM SE NUMESTE)SI UN PIC DE LAMAIE STRECURATA, te rog sa ma crezi ca este foarte eficient.In fiecare seara am mancat dupa ce veneam de scoala, de la innot(inotul m-a ajutat enorm de mult sa slabesc). Poate tu nu ai dar eu am banda de alergat si bicicleta dinaceea(nu cu care trebuie sa te blimbi pe afara, cred ca stii tu la ce ma refer)sunt foarte eficente.Eu iti urez multa, multa bafta si sper ca te-am putut ajuta happy kiss

| aurasauras a răspuns:

Are dreptate(Măăăăta)dar mananca 2 zile legume, 2 carne, 2 lactate nimic altceva in ziua respectiva, slabesti garantat.

| ell3ny a răspuns:

3 mese pe zi... ultima inainte de ora 6 big grin dim si seara cate un shake F1 si la pranz o masa consistentawinking pentru mai multe detalii putem vb separat big grin slabesti garantat intr 2-3 kg pe saptamana daca faci exact ce zic euwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut.
Un regim simplu de urmat cred eu este urmatorul :
in fiecare dimineata, pe stomacul gol bei un pahar de apa, dimineata urmatoare 2 pahare tot asa pana la 7, dupa care o iei descrescator ( renunti la grasimi si fast-food)
un altul ar fi sa mananci aceleasi chestii zilnic ( spre exemplu; luni doar legume [ fierte,coapte,crude,preparate], marti branzeturi; lapte degresat, branza nustu de care etc)
http://www.csid.ro/calory-calculator/ ( te va ajuta sa-ti alegi singur meniul )

| Misu1997 a răspuns:

Pai in primul rand dieta, primele 3 zile renunti la mancare, mananci foare putin dupa o sa iti fie usor.Fa o serie 20 abdomene 20 genoflexiuni 5-10 flotari, gimnastica.In fiecare zi maresti seriile adica nu o sa mai maci 3 serii de 20 abdomene si 20 genoflexiuni faci 3 serii a cate 25 sau 4 serii a cate 20 si tot asa. eu am slabit foarte usor asa nu e prea drastic dar e eficient. Sper sa ajungi cum vrei. Fundaaaaaaaaa?

| Rosalyn a răspuns:

Fiecare om este diferit, deci nu poti un raspuns sigur la o astfel de intrebare pentru ca fiecare corp va reactiona diferit la o dieta spre exemplu.
Prietena mea avea aceeasi problema si i-am sugerat sa bea ceai verde neindulcit de trei ori pe zi si sa faca multa miscare. Mi-a spus ca a reusit sa slabeasca 10 kg, asa ca iti recomand si tie acelasi lucru.
De asemenea, orice ai alege, vreau sa te atentionez asupra unei greseli pe care o fac frecvent persoanele in situatia ta. NU are rost sa te infometezi! Atunci cand nu mananci o perioada lunga de timp, slabesti intr-adevar, dar, cand vei incepe sa mananci normal, corpul tau v-a utiliza minimul necesar, restul il va inmagazina sub forma de grasime. Cu alte cuvinte, pui pe tine de doua ori mai mult.
Sper ca ti-am fost de folos!winking

| ProCulturism a răspuns:

Salut!
Ma bucur ca te-ai decis sa slabesti. Uite aici un articol despre cardio http://proculturism.com/exercitii/cardio-aerobic/exercitii-aerobice-cardio/ si un articol despre o alimentatie sanatoasa http://proculturism.com/......anatoasa/.
Deasemenea cred ca esti endomorf http://proculturism.com/......ne-facut/!
Urmeaza explicatiile din articole si vei topii grasimea repede!
Succes!
http://proculturism.com/

| lovenonylove a răspuns:

Pai uite urmatoarel:in primul rand mananci tot ce vrei dar sa nu te saturi si sa nu mananci mai putin de 4 mese kk si apropo nist exerciti cate 10 repetari de abdomene si cate 2 seri seara si dimineata la fel si daca asta nu ti se pare de ajuns bea foarte mult ceai verde si nu sari peste mancatul de dimineata si daca nu ai pofta macar un ou fiertt...pup funda?