anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am aproape 15 ani si mi-am inceput viata sexuala, luna asta mi-a venit menstruatia cu 2 zile mai repede si m-a tinut tot 2 zile si in alea 2 zile mi-a curs frt putin.Am facut si un test de sarcina si mi-a iesit negativ. Dupa aproximativ 2, 3 saptamani iar mi-a venit. Ce se intampla? Este o dereglare? sau ce am?crying va rog ajutati-ma!sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Mai repeta testul de sarcina. Nu cred ca este sarcina, ci mai degraba o boala provocata de inceperea vietii sexuale prea devreme. Organele tale genitale sunt imature, nu pot face fata activitatii sexuale incepute in copilarie. Poti avea o rana pe col, un polip de endometru, o tumora de ovar.
E important ca dupa al doilea test de sarcina (pe care iti recomand sa-l faci maine din prima urina de dimineata) sa te duci la ginecolog. Ceea ce povestesti tu este destul de grav, iti poate pune chiar viata in pericol. Oricum, luat in pripa, se poate cu siguranta trata si chiar vindeca. daca ignori problema, poti ajunge la operatii sau chiar mai rau (chimioterapie). De aceea luni sau marti trebuie sa ajungi neaparat la ginecolog. Fie mergi la cel care te vede de obicei, fie ia cu tine toate actele medicale legate de anterioarele consulturi ginecologice (toate testele Papanicolaou, orice alta investigatie ai mai facut de la inceperea vietii sexuale).

| Nicoleta a răspuns:

Pai tu cam ce ai vrea daca ai inceput de la 15 ani? Normal ca corpul tau nu e complet dezvoltat si e mult prea devreme. E o dereglare. Poti consulta un medic.

| hax0r a răspuns:

Daca esti fata, esti gravida. daca esti baiat ai hemoroizi

| sensesDelight a răspuns:

Da e o dereglare, pe care ai făcut-o cu mâna ta. Încearcă o vreme să-ți urmărești ciclul, perioada în care vine, cât durează, un carnețel te va ajuta. E important să fii sigură că nu ai vreo infecție ceva, ar trebui să mergi la un ginecolog. dar nu știu cât de posibil este în cazul tău. Ești micuță. Fii atentă de acum.

| RXN a răspuns:

La 15 ani nu ai ciclu menstrual regulat, prin urmare nu ai de ce sa-ti faci griji e destul de normal, iar faptul ca ti-ai inceput si viata sexuala e posibil sa fie si o alta cauza.happy Stai linistita, e doar o dereglare, mai ales daca nu prezinti alte simtome ca mancarimi, usturimi sau dureri ca sa poate fi vorba de o infectie sau ceva mai rau.happy

| madagascar a răspuns:

In primul rand la 15 nu se incepe viata sexuala, in al doile rand e posibil sa fi contactat vreo boala daca nu te-ai protejat sau vreo infectie, dereglare hormonala si asta e posibil.mergi la ginecolog daca tot te consideri suficient de matura sa ai viata sexuala, esti si pentru a merge la doctor

| Alinutza_5368 a răspuns:

Eu cred ca automat ce ti-ai inceput viata sexuala corpul tau trece printr-o scimbare. Daca si testul a iesit negativ nu cred ca sa fie altceva la mijloc.Si eu mai patesc sa im vina dereglat sa ma tina doar o zi dupa aia sa im vina iarash dupa doua trei saptamani sa ma tina o saptamana si tot asa. deci stai linisita

| Madalina_5058 a răspuns:

Bine ca iti vine des si nu stai cu frica ca de ce nu ti-a venitwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Esti o proasta si nesi

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sall sall big grin eu sunt mic si inca nu stiu ce e aia menstruatia imi explica si mie cineva multumesc frumos da cu mai putini termeni medicali big grin