| BadPlanet222 a întrebat:

Am aproape 16 ani, iar acum 9 luni aveam 97 de kg si am inceput sa mananc mai sanatos si mai putin si in prezent am ajuns la 80 de kg, dar inca mai am grasime pe abdomen si picioare. Tin sa precizez ca am o inaltime de 1.90m. Vreau sa stiu daca acea,, grasime" este piele lasata sau grasime. Imi pot da seama cumva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

La 15-16 anisori nu ai piele lasata, fiindca pielea ta este inca foarte elastica, dar tu probabil ai pierdut musculatura, fiindca grasimea inca exista pe abdomen si picioare.
Iti recomand sa te apuci de un sport sau sa alergi, ca sa topesti grasimea de pe burta si picioare.

| sierra1 a răspuns:

"Vreau sa stiu daca acea,, grasime" este piele lasata sau grasime. "

așa, online, cum păcatele noastre am putea ști? Du-te la un nutriționist să te VADĂ

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă e moale pielea de pe abdomen e piele lăsată care dacă mai slăbești va arăta urât ca la femeile care au slăbit mult.