anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am aproape 17 ani si acum 2 zile m-am operat de fimoza. Credeam ca mi se va face circumcizie, dar dupa cum vad mi s-a facut circumcizie partiala.
Sincer, penisul arata asa de urat ca nu inteleg ce e acolo. Nu ma prea doare, nu sangerez, imi pun penisul in ceai de musetel timp de 15 minute de 4 ori pe zi si schimb bandajele tot de 4 ori pe zi.
Ma gandesc ca e normal sa fie rosu pe acolo ca na, m-a taiat, dar eu nu inteleg ce e acolo. Nu vad capul, nu vad nimic, mi-e frica sa decalotez acum. Sugestii? Multumescc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ok, deci uite cum sta treaba. Și eu am făcut operație de fimoza când eram mai mic. În primele zile, pur și simplu, când ma uitam la penis, nici eu nu înțelegeam ce e acolo. Ma gândeam ca m-a nenorocit acel doctor și ca nu trebuia sa ma duc. Dar după mai mult timp totul o sa arate normal și o sa îl poți decalota. Totul o sa fie bine.

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Da un telefon la medic sa intrebi cand poti beli manganu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

A și vezi ca la prima decalotare ar trebui sa mergi la medic sa o facă el. O sa doară puțin.

| apm1111 a răspuns (pentru anonim_4396):

Am inteles laughing Mersi mult