Este stiut ca persoanele care au polipi in copilarie au un retard important de crestere si dezvoltarea intelectuala. Adica sunt mai scunzi cu cativa centimetri, mai fragili, mai bolnaviciosi si mai putin inteligenti decat ar putea fi. Nu stiu daca tu vei mai creste dupa 18 ani sau nu, inclin sa cred ca ai mai putea creste 2-4 cm in conditiile in care te operezi si apoi te alimentezi bine. Operatia se face in clinica ORL a Spitalului Judetean Buzau.
Este posibil, pentru ca polipii antreneaza diverse infectii oto-laringo-amigdaliene, si atunci organismul simte in consecinta, daca esti mofturoasa nu mananci orice, racesti repede, faci febra des, te dor urechile, faci amigdalita de doua trei ori pe an, da, organismul tau are de suferit, modul de aparare impotriva infectiilor este prin asa zisa impachetare cu minerale a zonelor, deci le ia din circuit si le depune acolo ca sa apere restul organismului asa incat oasele tale au de suferit, m-am exprimat usor deslanat si ca o neprofesionista, utilizatoarea Brigaela este medic, de cate ori vede o intrebare legata de domeniul ei raspunde, asa ca asteapta si parerea unui expert, sanatate.