anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am aproape 18 ani dar arat mult mai tanar ca ceilalti de varsta mea. Sunt destul ds scund, 165-167cm, nu am barba deasa, am doar puf, mai imi apar cosuri, am voce de copil si am si un penis mic de doar 12-13 cm in erectie. Am citit pe net ca ar fi o problema cu hormonii. Oare m-as putea "rezolva" daca iau ceva la varsta asta sau e prea tarziu? As vrea sa imi spuneti si unde trebuie sa ma duc ca sa imi rezolv problema.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ești încă în adolescență.
Orice intervenție în zona hormonală trebuie foarte bine justificată căci dezechilibrul lor poate pune mari probleme de sănătate.
Nu toți bărbații au penis așa de mare cum se laudă.

| danaieladaniela a răspuns:

Esti inca adolescent, este normal sa ai cosuri...
daca tu nu te simnti ok iti recomand sa mergi la un medic happy am un prieten care a luat ceva injectie pentru ca nu mai crestea si se simntea prost, poti face si tu la fel chiar rezulta!
Sper ca te-am ajutat!

| Andreeush a răspuns:

Încă ești în perioada de creștere.
Nu ar trebui să îți faci griji acum.

| Donsavas a răspuns:

Nu e prea târziu. Consulta un endocrinolog. Esti suspect de o boala endocrina, dar se trateaza.