| MeAndMe1000 a întrebat:

Am asa o ciuda pe colegii mei de clasa, deoarece toti au avut varicela, dar eu nu.Ieri mi-au aparut la scoala niste bubite, dar s-a dovedit a fi doar o alergie.Colegii mei spun ca au avut varicela pa la varsta de 5-8 ani, iar eu nu am avut.Stiu ca suna ciudat, dar vreau sa am si eu varicela cat inca sunt mica, nu vreau sa am varicela ca matusa mea la 24 de ani. Ce pot sa fac sa am varicela? Nu cunosc pe nimeni care are acum varsat de vant.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| danielcretu1980 a răspuns:

E posibil sa nu faci niciodata. poate ai deja imunitate.
nu e deloc placut sa fii bolnav, asa ca nu fi invidioasa happy

| Kago a răspuns:

De ce vrei sa ai varicela?
Mai bine este sa fi sanatoasa.

| carmenpaula39 a răspuns:

Eu am varicela de 3 zile si deja o urasc groaznic de mult...mi-as dori eu sa nu fi avut.Chiar daca as merge la scoala Nu imi trebuie mie vacanta, mai bine sa fiu sanatoasa Acuma eu sunt invidioasa pe tine si norocul tau