| BunnyBrain a întrebat:

Am ascultat muzica la casti de telefon timp de 2 ore. Imi va afecta urechile sau creierul? Macar le voi tine minte?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Doja a răspuns:

Nu si nu.

Urechile sunt afectate de anumite frecvente difuzate la putere mare. Daca ai fi avut probleme le-ai fi simtit pe loc.

3 răspunsuri:
| Illuminati2016 a răspuns:

Cu ce sa te afecteze? Urechile ti le afecteaza daca asculti la maxim pe o perioada indelungata, de la atatea radiatii de la turnurile cu unde radio pentru semnal la telefon, wifi si bluetooth ascultatul la casti este fix pix, chiar daca sunt pe cablu sau bluetooth

| teo530 a răspuns:

Mie nu mi s-a intamplat niciodata si cred ca le vei retine.

| Donsavas a răspuns:

Da,Te afectează emotional. Iti desensibilizeaza receptorii creierului. Abuzul comportamental e asemeni abuzului de droguri. Ce e prea mult strica si daca muzica te scoate din depresie, prea multa iti poate deprima snc ul la un moment dat.