| Gheorghiu_Sorin_1956 a întrebat:

Am ASLO 300 si dureri articulare ff mari.Are legatura? Si ce pot face?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Are legatura, dar numai medicul reumatolog decide asupra diagnosticului si tratamentului specific.
ASLO este un test util in diagnosticul conditiilor asociate cu infectii streptococice: reumatism articular acut, glomerulonefrita, endocardita, scarlatina.

| Felys a răspuns:

Sigur ca are, fiica mea a facut moldamin o injectie pe saptamana un an de zile si nu scadea si de abia dupa ce i-am scos amigdalele au revenit valorile la 200 atat cat e normal, incearca si tu prima data cu tratament si daca cedeaza norocul tau, daca nu la operatie, succes

| kiri11 a răspuns:

Buna, iti recomand sa citesti recomandari despre produsul Flexa Plus. Este un supliment alimentar natural care te poate ajuta in problemele tale. happy

| kiri11 a răspuns:

Tratamentul mediu recomandat este de 3 luni. happy

| Radu_Antonio_1986 a răspuns:

Are legatura.
trebuie sa faci un tratament cu 2 antibiotice injectabile dupa o schema anume. Trebuie sa iti explice doctorul cum, eu nu cred ca am voie