| KFC a întrebat:

Am ASLO de 800 credeti ca numai moldaminul e eficient?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E eficient sa-ti scoti amigdalelehappy
adica mna.aslo normal e de vreo 300.eu am avut 1200.am luat o luna moldamin(doare ca dracu) mi s-a facut nodul... mi-a scazut la 800 si mi-a zis doctoru ca trebuie` scoase.

4 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Care este cauza? Daca ai strptococ in gat, atunci moldaminul se pare a fi cel imi bun tratament. Dar am citit ca ASLO poate fi marit si din alte cauze, cauze in care moldaminul este complet ineficient.

| Gropiţe a răspuns:

Da, a avut o prietena. a facut tratament cu moldamin si a scapat. dar mai bine intrebi un doctor sa fi sigur big grin

| ancamaria99 a răspuns:

Si eu am tot 800 si i-au un tratament cu pastile pentru ca fac alergie cu ingectii.

| ancamaria99 a răspuns:

Si eu am tot 800 si iau un tratament cu pastile pentru ca fac alergie cu ingectii.