| AlExAlExAnDrU a întrebat:

Am astigmatism miopic! Port ochelari de la 6 ani si ma intrebam daca pot uitliza lentile de contact.Deci pot sau nu sa port lentile de contact? Am dioptri 0.50 la stangu 0.75 la dreptu! Funda la cel mai bun raspuns

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| OnnyMady a răspuns:

Lentilele sunt indicate de la 14-15 ani nu conteaza de la ce varsta ai purtat ochelari...in orice caz poti sa porti fara grija lentile, sunt chiar recomandate pentru miopie...

4 răspunsuri:
| StefaniaM a răspuns:

Apoi de ce nu? Tata zice ca o sa-mi cumpere pentru volei[mda...].Da' ce se poate intampla?

| JustMe6378962 a răspuns:

Stii? Ar trebui sa te gandesti si la cei cu dioptrii mai mari ca ale tale. Adica, de exemplu eu port de la 7 ani, si is intr-a 6-a si nu ma plang. Apropo logic ca poti sa porti lentile, fiindca nu conteaza dioptria.

| AlExAlExAnDrU explică (pentru JustMe6378962):

Eu ma refereaam la lentile de se pun in ochi!

| JustMe6378962 a răspuns (pentru AlExAlExAnDrU):

Si eu tot la *lentile de contact* (asa cum se cheama) ma refereambig grin