| Lola200228 a întrebat:

Am atac de panica acum. Ce fac? Ajutor

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| chuckmanson a răspuns:

Încearcă să te calmezi.

| Bondarel99 a răspuns:

Fa exercitii de respiratie. Cauta pe google

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Https://youtu.be/fJL5tE_VKKY vizioneaza clipu

| aXy99 a răspuns:

Te duci afara, iei o gura de aer, respiri adanc (sau daca simti ca nu poti, respiri putin si des), incerci sa te gandesti la altceva.

| elcosmin a răspuns:

Calmeaza-te! Totul pleaca de la creier. Probabil ai avut parte de socuri, stres, vesti proaste sau chiar perioade proaste in ultimul timp. Incearca sa-ti rezolvi problemele, fie de natura fizica, fie de natura psihica, si iti garantez ca nu o sa mai ai atacuri de panica.

Si eu am avut o perioada lunga de timp, deoarece asistam destul de des la certuri in familie. Era destul de deranjant. Dar cum s-a terminat problema, au disparut si atacurile de panica.

Succes, si multa sanatate!

| RedNightmare a răspuns:

Ești ibanutâi

| Angelindeed a răspuns:

Iesi la aer si respiri adanc

| Mia2101 a răspuns:

Respira intr-o punga de hartie. Cand ai atacuri de panica, respiri prea des si in felul acesta scazi nivelul de dioxid de carbon in sange. Respirand intr-o punga de hartie, de 10-15 ori, iti restabilesti nivelul dioxidului de carbon.

| Lioana a răspuns:

Te gândești la ceva frumos. Te gândești ca tot raul de acum se va termina cu bine pana la urmă.

Întrebări similare