| Rose_2860 a întrebat:

Am auzit ca ar fi bun ca anestezic local si sprayul -clorura de etil. Asa e?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
soothe
| soothe a răspuns:

Depinde pentru ce ai nevoie; cel mai bun anestetic natural este uleiul esential de cuisoare (clove oil)

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Este foarte toxic si daca cumva il inhalezi, poti sa si mori. A nu se folosi in afara spitalului, este extrem de periculos. Inhalat, chiar in cantitati mici, determina chiar stop respirator.

Elianna
| Elianna a răspuns:

Da. Uite ce am luat din prospectul medicamentului:"Indicatii:
In aplicare locala, pentru incizia flegmoanelor sau alte interventii chirurgicale de foarte scurta durata, pentru linistirea durerii in entorse, mialgii etc."

| alonet a răspuns:

Daca te gandesti sa folosesti anestezic local pentru a te anestezia cand te epilezi... atunci iti recomand sa renunti happy am incercat eu si m-am ales cu o "aventura" ca idee daca te faci cu ceara fasiile lungi si subtiri sunt mai putin dureroase si mai usoare de tras, tine langa tine telul in cazul in care se intampla ceva neprevazute spor