| RoxAnana a întrebat:

Am auzit ca atunci cand esti racit/a sa bei un shodou (lapte, ou, miere) dar unele mituri spun ca nu e bine sa bei lapte cand esti racit... ce sa mai cred?straight face

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| fllory a răspuns:

Laptele cald cu miere este foarte bun can esti racit, eu una nici nu am auzit ca nu e bine sa bei lapte cand esti racit, mi se pare o tampenie. Shodo-ul merge, ai putea incerca!

3 răspunsuri:
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Bună! Shodou-l este foarte bun pentru răgușeală. Dacă nu te duci la medic beai ceaiuri calduțe îndulcite cu miere, fa băi cu sare grunjoasă la picioare, stai împachetată pâna transpiri și apoi te schimbi! Însănătoșire rapidă!

| Mihaiwest a răspuns:

Salut!
Laptele cu miere este cel mai bun, mai ales pentru gât şi diverse ceaiuri de măcieş / floare-de-tei.winking

| Alecsaandrra a răspuns:

Nu e bine sa bei lapte pentru ca o sa ai febra