Bine,bine, eu nu stiu de unde ai auzit acest lucru total eronat!
Ceaiul de tei este recomandat pentru efectul sa insomnic(te face sa adormi mai repede si sa ai un somn adanc), pentru raceli dar in primul rand pentru efectul sau de calmare!
Ceaiul de tei te calmeaza atat de mult incat uiti de toate problemele majore!
Iti recomand sa bei ceai de tei in continuare, mai ales o ceasca inainte cu o ora de culcare!
Tatal celui care ti-a zis o asemenea prostie a baut alcoolice, asa s-a nimerit sa fie atat de prost.
De la ce incult ai auzit asta? Crezi tot ce auzi? Are efect calmant, nu inseamna ca nu se mai scoala. Dă somnolentă.
Atunci da i cu alcool, ăla da medicament, ti se scoală imediat părul in cap
Daca bei 2l pe zi, luni sau ani la rand, presupun ca atunci da, se vede ceva. Atat eu si sotul bem ceai de tei des(in fiecare zi sau la cateva zile, cate o cana). E cel mai dulceag si mai bun ceai din punctul meu de vedere...Si pana acum n-are nimic Asa ca stai linistit. Impotenta are alte cauze si infertilitatea la fel.
Teiul are doar actiune calmanta, poate cel mult sa te ajute sa dormi dar e slab. Da, nu e indicat sa consumi daca esti pus pe fapte mari dar restul sunt povesti si nu afecteaza pe termen lung.
Ai auzit si ai gresit informatia! Ceaiul de tei este un calmant sub forma de sedativ care da somnolenta, nu da impotenta!
A confundat cele doua cuvinte.
Nu e adevarat. Ceaiul de tei, are un efect calmant asupra sistemului nervos. Daca bei mai mult, o sa aiba efect si asupra componentei cerebrale din cadrul erectiei. Nu produce impotenta dar face excitarea mai dificila, iar erectia e mai slaba. Pentru efectul asta, trebuie sa bei destul de mult.
Nu stiu daca e vreun ceai care sa produca impotenta, dar sunt pastile. Armata folosea brom (cred) pus in ceai pentru acest efec
VulpeaDinUmbra întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă: