| lazio9 a întrebat:

Am auzit ca, clisma cu cafea este foarte buna pentru cancer, intestine, dezintoxicare ma simtmult mai bine dupa clisma doar o mic nelamurire am, de fiecare data cand fac clisma mi se strange acid in stomac si cateodata vomit acel acid, ce parere aveti,

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Risti sa faci gastrita, ulcer, cancer la stomac sau la esofag din cauza acestui tratament foarte nociv (clisem cu cafea). cantitatea foarte mare de cofeina care se absoarbe prin mucoasa anala iti da, intr-adevar, o stare de bine, ca si cum ai bea multa multa cafea, dar iti distruge stomacul si, in timp, sistemul cardiovascular. Ar fi bine sa te opresti inainte de a avea leziuni grave. Nu stiu cine ti-a prescris asa ceva, dar daca era medic, da-l in judecata fiindca ti-a pus viata in pericol.

| JustInCase_1628 a răspuns:

Nu iti pune sanatatea la incercare pentru ca "ai auzit". Clisma nu se face oricum si de catre oricine, risti sa-ti dai flora intestinala peste cap si ai de tras pe urma...